Hocam sırf valorant oynamak için win 11 den 10 a mı geçtinizEllemedim hocam Secure Boot kısmını. W10'da sıkıntısız oynuyorum Valorant'ı
Hocam sırf valorant oynamak için win 11 den 10 a mı geçtinizEllemedim hocam Secure Boot kısmını. W10'da sıkıntısız oynuyorum Valorant'ı
Hayır Win 11 kurmadım Win 1ü kurdum. Ayrıca öyle valorant oynayan biri değilim, haftada bir arkadaşlarla giriyorum.Hocam sırf valorant oynamak için win 11 den 10 a mı geçtiniz
Benimde kardeşim istiyor ama win 11 den de win10 a geçmek istemedim bilmiyorumHayır Win 11 kurmadım Win 1ü kurdum. Ayrıca öyle valorant oynayan biri değilim, haftada bir arkadaşlarla giriyorum.
Benim Win 10 kurma sebebim daha stabil bana göre şuan Win 11'de hala hata alanlar var.Benimde kardeşim istiyor ama win 11 den de win10 a geçmek istemedim bilmiyorum
Ben genel olarak cs felan oynadığım için pek gerek duymadım 10 aBenim Win 10 kurma sebebim daha stabil bana göre şuan Win 11'de hala hata alanlar var.
Sağolun hocam yardımcı oldunuzBen genel olarak cs felan oynadığım için pek gerek duymadım 10 a