Arama sonuçları: *

1. E

990 pro heatsink (soğutuculu) laptopuma uyar mı

Samsung’la görüştüm. Sığıp sığmayacağıyla ilgili bir bilgilerinin olmadığını, sığmadığı takdirde soğutucu çıkarmanın garantiyi bozacağını söylediler ben de almaktan vazgeçtim
  2. E

Sizin laptop marka modeliniz neydi
  3. E

🔥İndirim Samsung 990 Pro Soğutuculu NVMe M.2 SSD 2 TB - 4674,49 TL-

Soğutulu olanı soğutucusuz olanından 700 lira daha uygun fiyatlı olarak satılıyor hocam
  4. E

Henüz sipariş vermedim ssd’yi. Uyumlu olur mu soğutucu olanı onu bilmiyorum, onu öğrenmek istiyorum bende
  5. E

sökebildiniz mi soğutucusunu? Hangi model laptop kullanıyorsunuz
  6. E

Hp servisine mutlaka sormanızı öneririm. Garanti bozulacaksa sıkıntı olabilir
  7. E

Bu beni de endişelendiren bir konuydu. Hp servisini arayıp sordum, ssd değiştirirken laptopa herhangi bir zarar vermezseniz sıkıntı olmayacağını söylediler. Ben pek anlamıyorum ama takmayı bilen arkadaşlarım var onlardan rica edicem. 600-750 tl bir ücret isteniyor montaj için
  8. E

Laptopı Vatan bilgisayardan yaklaşık bir ay önce aldım. Vatanı aradım, samsungu aradım konuyla ilgili bilgisi olan birine ulaşamadım maalesef. Çok da indirime girmiş soğutuculu olanın daha pahalı olması gerekir normalde. Dediğiniz gibi yapıcam sanırım riske girmemek daha iyi olacak gibi
  9. E

Hp victus 16-r0013nt model oyun laptopı aldım. Şu an 512 gb ssd var. Ben bunu 1 tb olarak yükseltmek istiyorum. Samsung 990 pro headsink amazonda çok uygun fiyatlı olduğunu gördüm. Bu ssd’yi aldığım zaman kasanın kapanmaması gibi bir sorunla karşılaşır mıyım? Kasa kapanmazsa 990 pro’nun...
  10. E

Hp victus 16 r0013nt model laptopum var. Bu ssd’yi almayı düşünüyorum ama laptopa sığmazsa ne yapacağım bilgi verebilir misin
Top Bottom