Neler Yeni

990 pro heatsink (soğutuculu) laptopuma uyar mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Hp victus 16-r0013nt model oyun laptopı aldım. Şu an 512 gb ssd var. Ben bunu 1 tb olarak yükseltmek istiyorum. Samsung 990 pro headsink amazonda çok uygun fiyatlı olduğunu gördüm. Bu ssd’yi aldığım zaman kasanın kapanmaması gibi bir sorunla karşılaşır mıyım? Kasa kapanmazsa 990 pro’nun soğutucusunu çıkarıp öyle takabilir miyim?
Soğutucu olanın boyutu 8x2.4x0.8
Soğutucusuz olanın boyutu 8x2.2x0.2

Ekler

• IMG_4513.png
    IMG_4513.png
    716.8 KB · Hit: 37
  • IMG_4512.png
    IMG_4512.png
    712.6 KB · Hit: 30
Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Victusta üstten biraz boşluk var ama bu SSD altlı üstlü soğutmalı sorun olurmu bilemedim. İade edip soğutucusuz bir model alabiliyorsanız öyle yapın bence riske hiç girmeden. Çünkü soğutması sökülebilcek gibi durmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Victusta üstten biraz boşluk var ama bu SSD altlı üstlü soğutmalı sorun olurmu bilemedim. İade edip soğutucusuz bir model alabiliyorsanız öyle yapın bence riske hiç girmeden. Çünkü soğutması sökülebilcek gibi durmuyor.
Laptopı Vatan bilgisayardan yaklaşık bir ay önce aldım. Vatanı aradım, samsungu aradım konuyla ilgili bilgisi olan birine ulaşamadım maalesef. Çok da indirime girmiş soğutuculu olanın daha pahalı olması gerekir normalde. Dediğiniz gibi yapıcam sanırım riske girmemek daha iyi olacak gibi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Laptopı Vatan bilgisayardan yaklaşık bir ay önce aldım. Vatanı aradım, samsungu aradım konuyla ilgili bilgisi olan birine ulaşamadım maalesef. Çok da indirime girmiş soğutuculu olanın daha pahalı olması gerekir normalde. Dediğiniz gibi yapıcam sanırım riske girmemek daha iyi olacak gibi

Peki garantiyi bozmuyor mu sizin açıp yapmanız ? Bende yeni HP Victus 16 aldımda biz bakım değişim yapabiliyorsak garanti bozulmadan bilmem iyi olur :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki garantiyi bozmuyor mu sizin açıp yapmanız ? Bende yeni HP Victus 16 aldımda biz bakım değişim yapabiliyorsak garanti bozulmadan bilmem iyi olur :D.
Bu beni de endişelendiren bir konuydu. Hp servisini arayıp sordum, ssd değiştirirken laptopa herhangi bir zarar vermezseniz sıkıntı olmayacağını söylediler. Ben pek anlamıyorum ama takmayı bilen arkadaşlarım var onlardan rica edicem. 600-750 tl bir ücret isteniyor montaj için

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bu beni de endişelendiren bir konuydu. Hp servisini arayıp sordum, ssd değiştirirken laptopa herhangi bir zarar vermezseniz sıkıntı olmayacağını söylediler. Ben pek anlamıyorum ama takmayı bilen arkadaşlarım var onlardan rica edicem. 600-750 TL bir ücret isteniyor montaj için

Bende termal bakımları kendim yapmak istiyorumda acaba fan soğutucu falan sökünce ne oluyor :D.

Hp victus 16-r0013nt model oyun laptopı aldım. Şu an 512 gb ssd var. Ben bunu 1 tb olarak yükseltmek istiyorum. Samsung 990 pro headsink amazonda çok uygun fiyatlı olduğunu gördüm. Bu ssd’yi aldığım zaman kasanın kapanmaması gibi bir sorunla karşılaşır mıyım? Kasa kapanmazsa 990 pro’nun soğutucusunu çıkarıp öyle takabilir miyim?
Soğutucu olanın boyutu 8x2.4x0.8
Soğutucusuz olanın boyutu 8x2.2x0.2
Taktıysan Resim atabilir misin iç kısmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Soğutuculu sığıyor mu hocam
Samsung’la görüştüm. Sığıp sığmayacağıyla ilgili bir bilgilerinin olmadığını, sığmadığı takdirde soğutucu çıkarmanın garantiyi bozacağını söylediler ben de almaktan vazgeçtim

Top Bottom