Arama sonuçları: *

1. A

Samsung s24fe Alınır mı?

Anladım bendede poco X3 var zaten onyargim yok
  2. A

Samsung s24fe Alınır mı?

Bu fiyat bandında kamerası iyi olan bı telefon arıyorum s24 fe var sizin onerbilceginiz başka telefon varmi
  3. A

Kamerası iyi uzun süre idare edicek telefon

S23 alasım var ama bir telefona o kadar para vermek mantiklimi acaba 1747775934 Veya s24 fe Alınır mı? 1747776004 S23 de ile s24 fe arasında kaldım şuan 25 k bandına ciktim
  4. A

Kamer için kullanicam zaten bende X3 vardı gayet memunnumdum kamerasından aratirmi sizce
  5. A

Baktimda kasiyo kamerası kötü diyo bir kaç kişi
  6. A

Bütçem 10-15 bin arası günlük hayatta kullanabileceğim kamerası iyi olan telefonda oyun oyanmiyorum uzun süre beni idare edebilecek bir telefon onerebilirmisiniz
  7. A

CS2 seçkin nasıl açılır

Satın aldım ama seçkin bileti nedir onuda yeni gördüm
  8. A

CS2 seçkin nasıl açılır

Hocam bugün aldım zaten rekabetçi çok yavaş ilerliyo ya her maç %1 her levelde skın veriyo dimi düşüp yine atlasaktamı
  9. A

CS2 seçkin nasıl açılır

Bide ben bugün aldım prime ne zaman kutu,skın verir neye göre veriyo 1728557672 Level nerden gözüküyo
  10. A

CS2 seçkin nasıl açılır

Seçkin şuanda %13 basit eğlence oynayıp açabilirmiyim yoksa rekabetçimi girmem lazım ve sürekli dust2 oynasam olurmu
  11. A

bu kulaklıklardan hangisi daha iyi

corsair hs55 Hyprex cloud 2 core corsair void elite hepsi kablosuz bunlardan hangisini önerirsiniz oyun amaçlı
  12. A

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

alınır mı? hayla rx6700 ekran kartı var
  13. A

2. El PlayStation 4 slim ne kadar eder

Fikriniz için sağolun ama ben bunu aldığım fiyata yine satarım masraf yapmam
  14. A

PC güncel zaten, PS4 de CD oyunları takaslayıp bedavaya yeni oyun oynamak amacım last of us 2 yi bayadır bekliyorum zaten sıkılırsam hemen satarım piyasası var hayla
  15. A

Pcde olmayan oyunlar için ps5de alabilirim ama oyunları gereksiz pahalı
  16. A

PS4 ü oyunları için aliyom xbox ıda 2. El almıştım içindeki çoğu oyunu pcde oynabildiğim için sıkıldım
  17. A

Yer neresi hocam
  18. A

Cihaz temiz ama diğerlerini sormadım adam fiyatı indirmiyo en son 7 diyo, kollar orjinalliğini ve içi açılıp açılmadığını sorucam yarın 1728074264 Bende Xbox series s vardı 2 hafta oynadıktan sonra sıkılmaya başladım sattım
  19. A

Slim modeli zaten hocam bu fiyat uygunmudur
  20. A

Neye dikkat etmeliyim
Geri