Kamerası iyi uzun süre idare edicek telefon

Alperrs

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçem 10-15 bin arası günlük hayatta kullanabileceğim kamerası iyi olan telefonda oyun oyanmiyorum uzun süre beni idare edebilecek bir telefon onerebilirmisiniz

Bütçem 10-15 bin arası günlük hayatta kullanabileceğim kamerası iyi olan telefonda oyun oyanmiyorum uzun süre beni idare edebilecek bir telefon onerebilirmisiniz
kamerası nasıl bilmem ama A16 günlük kullanımda gayet akıcı

o telefon günlük kullanımda kasmaz kim demiş onu , kamerasında haklı olabilirler ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence uyar 15k için gayet fp
Kamer için kullanicam zaten bende X3 vardı gayet memunnumdum kamerasından aratirmi sizce

Phone 1'e bakılabilir. Netteki testler fikir verir ancak canlı deneyim daha iyi açıklar kamera performansını.

s21 fe öneririrm bütçenizi biraz daha arttırıp alabilirsiniz geçenlerde 15 e düşmüştü şuan bilmiyorum ama kamera kalitesi güzel ben kullanıyorum memnunum

s21 fe öneririrm bütçenizi biraz daha arttırıp alabilirsiniz geçenlerde 15 e düşmüştü şuan bilmiyorum ama kamera kalitesi güzel ben kullanıyorum memnunum
S23 alasım var ama bir telefona o kadar para vermek mantiklimi acaba

Veya s24 fe Alınır mı?

Veya s24 fe Alınır mı?
S23 de ile s24 fe arasında kaldım şuan 25 k bandına ciktim

S24 FE'nin günlük kullanımdaki performansı daha iyi olabilir S23'e nazaran. Sıcaklık, çekim gücü, tasarım konusunda artısı olur. Küçük ekran, güncellik gibi konular sorun değilse de S23 alınabilir ancak satıcı önemli. S23'ün 30k veya aşağısında özelliklerine göre alınabilirliği var. Detaylar çok önemli değilse S24 FE alınabilir, S23'ü almaya gerek kalmaz.

Geri