kamerası nasıl bilmem ama A16 günlük kullanımda gayet akıcıBütçem 10-15 bin arası günlük hayatta kullanabileceğim kamerası iyi olan telefonda oyun oyanmiyorum uzun süre beni idare edebilecek bir telefon onerebilirmisiniz
Baktimda kasiyo kamerası kötü diyo bir kaç kişikamerası nasıl bilmem ama A16 günlük kullanımda gayet akıcı
o telefon günlük kullanımda kasmaz kim demiş onu , kamerasında haklı olabilirler amaBaktimda kasiyo kamerası kötü diyo bir kaç kişi
bence uyar 15k için gayet fpA35 fiyatı tam uyuyormu bilmiyorum.
Kamer için kullanicam zaten bende X3 vardı gayet memunnumdum kamerasından aratirmi sizceo telefon günlük kullanımda kasmaz kim demiş onu , kamerasında haklı olabilirler ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence uyar 15k için gayet fp
s21 fe öneririrm bütçenizi biraz daha arttırıp alabilirsiniz geçenlerde 15 e düşmüştü şuan bilmiyorum ama kamera kalitesi güzel ben kullanıyorum memnunumBütçem 10-15 bin arası günlük hayatta kullanabileceğim kamerası iyi olan telefonda oyun oyanmiyorum uzun süre beni idare edebilecek bir telefon onerebilirmisiniz
S23 alasım var ama bir telefona o kadar para vermek mantiklimi acabas21 fe öneririrm bütçenizi biraz daha arttırıp alabilirsiniz geçenlerde 15 e düşmüştü şuan bilmiyorum ama kamera kalitesi güzel ben kullanıyorum memnunum
Veya s24 fe Alınır mı?S23 alasım var ama bir telefona o kadar para vermek mantiklimi acaba
S23 de ile s24 fe arasında kaldım şuan 25 k bandına ciktimS23 alasım var ama bir telefona o kadar para vermek mantiklimi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Veya s24 fe Alınır mı?