Arama sonuçları: *

1. Appplee

PC Ekranı Glitchleniyor

Merhaba, 3-4 gündür yaşadığım garip bir olay var, sorunun neden kaynaklandığını bir türlü anlayamadım. Sorunum şu: PC'yi akşama doğru kapatıyorum ve akşama kadar hiçbir sorun yaşamıyorum herhangi bir ekran bozulması vs. vs. Hiçbir sorun yaşamıyorum, sabah gelip PC'yi açtığımda anlamadığım bir...
  2. Appplee

MCHOSE Ace68 Air vs MCHOSE Jet75

MCHOSE Ace68 Air'i sipariş ettim ve hala daha elime ulaşmadı, iki klavyede güzel ve fiyatları hemen hemen aynı, aralarındakı farkı merak ettiğim için şunu sormak isterim sizce hangisi daha iyi? Sebebini de söyleyebilirseniz çok iyi olur.
  3. Appplee

USB aygıtı arızalı olduğundan Windows bu aygıtı tanımadı hatası

aynı sorun benim de başıma geldi ama mouse için benim ki klavye farklı da olabilir, başka bir pcye taktım mouseyi onda çalıştı, sorunun mousede olmadığını anladıktan sonra gidip ana pcye takıp restart attım ve düzeldi sende olur mu bilmiyorum ama dene istersen
  4. Appplee

Yardım Hangisi daha İyi klavye

https://ulugames.com.tr/products/e-yooso-z-94-mekanik-klavye
  5. Appplee

MCHOSE Ace68 E-sport vs MCHOSE Ace 60

2 tane farklı telefondan denedim nfc destekleyen ikisindede olmadı ama artık bi önemi yok zaten siparişi verdim bile, teşekkür ederim her şey için
  6. Appplee

kampanyayla ne kadar uğraşsamda fayda sağlayamadım, bütçeme 1k daha ekleyerek 68 air aldım.
  7. Appplee

hayır, arkalı önlü foto çekiminden sonra NFC istedi ve ne yaparsam yapayım okuyamıyor bir türlü, dediğiniz bir hataya rastlamadım eğer olmazsa air modelinden vazgeçip düz 68'e geçmek zorunda kalacağım
  8. Appplee

hocam parolapara üyeliğinde her şeyi yaptım tüm bilgileri girdim, en sonunda NFC doğrulama kısmında ne yaparsam yapayım orasını kabul etmiyor bilinmeyen bir hata nedeniyle nfc kullanılamadı hatası veriyor çözümünü biliyor musunuz?
  9. Appplee

Önce İyzico hesabı açıyorsun üstten kampanyayı buluyorsun kampanyaya katıl diyorsun. Kampanyaya katıldın yazısını görünce Parolapara hesabı açıyorsun (kimlik ve adres doğrulaması zorunlu) daha sonra Parolapara üzerinde sanal kart oluşturuyorsun. Daha sonra İyzico geçerli bir mağazaya gidiyorsun...
  10. Appplee

valla doğrudur hocam dediğim gibi söylentilere göre öyleymiş gördüğüm kadarıyla, doğru mu yanlış mı bilemem
  11. Appplee

iyzico falan bilmiyorum hocam, air için bütçemi bi tık fazla zorlamam gerekebilir o yüzden sanırsam tercihim https://www.gaming.gen.tr/urun/734629/mchose-ace68-e-sport-white-e-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye-mc-ace68-15/ bu klavyeden yana. Umarım sıkıntı...
  12. Appplee

Kablo / kablosuz benim için farketmiyor hocam performans daha önemli benim için, emin olmak için bir şey daha sormak istiyorum kesin olarak Ace 68 , MCHOSE Ace 60 Pro'dan daha mı iyi her konuda? Yoksa tek fark birisi %60 diğeri %65 mi. 1753893893 Hocam veya bütçeyi biraz daha zorlayıp...
  13. Appplee

Klavyeler hakkında çok bilgi sahibi değilim ama ufak araştırma yaptım ve galiba onda kronik sorunlar olabiliyormuş, çoğu kişi bu bütçeler arasında MCHOSE'nin en iyisi olduğunu söylüyor hocam o yüzden MCHOSE tercihimdir şuanlık 1753893185 Hocam sizin dediğiniz Ace 68 farklı sanırım, benim...
  14. Appplee

Bütçem 2500 civarı bir şey hocam, ben de ace 60 pro ve ace68 e-sports arasında git-geldeydim, bu klavyeler haricinde önerdiğiniz manyetik switch klavye var mı bu bütçelere yakın? Ayrıca MCHOSE G75 Pro sesi falan çok hoşuma gitti ama ben daha çok oyun oynayan biriyim o yüzden sizce benim için...
  15. Appplee

valorant gibi oyunlar oynuyorum ve rapid trigger özelliğini kullanmak istiyorum, Akko fun60 pro, mchose ace68 e-sports, mchose ace60 pro arasında git geldeyim, sizce bu üçünden hangisini almalıyım ? ve nedenini de söyleyebilir misiniz
  16. Appplee

Başlıkta gördüğünüz gibi, sizce hangisi daha iyi olur?
  17. Appplee

F/P Klavye Mouse Önerisi (Oyun İçin)

Öncelikle merhaba, bütçem toplamda 5K ve bu paranın yarısıyla klavye diğer yarısıyla ise mouse almayı düşünüyorum. Bütçemin biraz üstüne çıkarak mousemi 3000 bandına çıkartabilirim lakin aynı durum klavye için maalesef söz konusu değil ona verebileceğim en fazla 200-300 tl ekstra. Uzatmadan şuan...
  18. Appplee

3.3K Bütçe Klavye Önerileriniz

Hocam dediğiniz bu custom klavye kafama yattı linkleri şöyle salıyorum; https://tr.aliexpress.com/item/1005005780174902.html https://en.akkogear.com/product/akko-v3-cream-yellow-pro-switch-45pcs/...
  19. Appplee

Aslında demek istediğim bu Akko'nun sarı yerine kırmızı switchlerini bulmayı istemekti ama baktım bulamadım. Ve bütçemi sanırsam aşıyor
  20. Appplee

Videoyu izledim söylemeyi de unutmuşum kusuruma bakmayın ben genellikle oyun oynayan birisiyim, o yüzden bu switchlerin sesi bi tık bayar gibime geldi. Şuanlık ses olarak https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-hyperx-hyperx-alloy-origins-60-rgb-kablolu-mekanik-oyuncu-fiyati,1956523430.html bu...
Geri