MCHOSE Ace68 E-sport vs MCHOSE Ace 60

hocam parolapara üyeliğinde her şeyi yaptım tüm bilgileri girdim, en sonunda NFC doğrulama kısmında ne yaparsam yapayım orasını kabul etmiyor bilinmeyen bir hata nedeniyle nfc kullanılamadı hatası veriyor çözümünü biliyor musunuz?
kimlik doğrulama sürecin güvenliğin için incelemeye alındı diye hata alıyon mu?

kimlik doğrulama sürecin güvenliğin için incelemeye alındı diye hata alıyon mu?
hayır, arkalı önlü foto çekiminden sonra NFC istedi ve ne yaparsam yapayım okuyamıyor bir türlü, dediğiniz bir hataya rastlamadım eğer olmazsa air modelinden vazgeçip düz 68'e geçmek zorunda kalacağım

hayır, arkalı önlü foto çekiminden sonra NFC istedi ve ne yaparsam yapayım okuyamıyor bir türlü, dediğiniz bir hataya rastlamadım eğer olmazsa air modelinden vazgeçip düz 68'e geçmek zorunda kalacağım
kampanyayla ne kadar uğraşsamda fayda sağlayamadım, bütçeme 1k daha ekleyerek 68 air aldım.

telefonda nfc destekleniyor mu? belki nfc kapalıdır hangi telefon kullanıyon eğer yoksa imkansız. o zaman iyzico ile devam edersin düz 68 üzmez senin fp ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kampanyayla ne kadar uğraşsamda fayda sağlayamadım, bütçeme 1k daha ekleyerek 68 air aldım.
hayırlı olsun

vazgeçmedim ve bütçeye 1k daha ekleyerek 68 air aldım.

telefonda nfc destekleniyor mu? belki nfc kapalıdır hangi telefon kullanıyon eğer yoksa imkansız. o zaman iyzico ile devam edersin düz 68 üzmez senin fp ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun
2 tane farklı telefondan denedim nfc destekleyen ikisindede olmadı ama artık bi önemi yok zaten siparişi verdim bile, teşekkür ederim her şey için

• Muhteşem
Reaksiyonlar: ANYA
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri