Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Laptopumu kapattım fakat çalışmaya devam ediyor

PC’yi kapatmayı başardım açma kapama tuşuna yaklaşık 15 sn basılı tuttum
  2. M

Çözüldü✓ Laptopumu kapattım fakat çalışmaya devam ediyor

Laptopta en son Cs oynuyordum sonra PC’yi kapatayım dedim kapattım kalktım ve bir baktım PC çalışmaya devam ediyor. Nasıl çözebilirim. Ekran yok fanlar dönüyor. Emin shift B yaptım olmadı, açma kapama tuşuna basıyorum basılı tutuyorum olmuyor.
  3. M

Toz torbasız dik süpürge önerisi.

5k bütçem var Abimle birlikte yaşıyoruz. Ev sürekli tozlanıyor. Çekiş gücü yüksek, toz torbasız bi dik süpürge bakıyoruz. Yeni markalara açığız. Fakat o civarda birkaç kiwi marka süpürge var o yüzden kiwi önermezseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederiz.
  4. M

Yardım Laptopumda mikrofon kapatma ışığı sürekli yanıyor kapatamıyorum!!

Hocamlar laptopa ram taktık içini temizledik falan fişman neyse abi uğraştık bayağı sistemde sıkıntı vardı toparladık ama bu sefer bu lanet Işık yanıp duruyor lütfen yardım edin lütfen lütfen lütfen
  5. M

Laptopuma ram yükseltmesi yaptım mhz'ler farklı gözüküyor sorun olur mu?

evet 16gb 3200mhzde çalışıyor olarak gözüküyorlar. 1751962776 hmmm çok anlamadım ama anladım gibi hocam sağ olasın.
  6. M

Hocam Frequency kısmında ve de onun altındaki kısımlarda bir farklılık olunca bi stres oldum. Sanırım bir şey etki etmiyorlar. Bi sorum daha olacak benim biosa girip herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu şu an acaba?
  7. M

Hocamlar selam laptopuma yeni ram aldım. Taktım ve cpuZ'de ramlarimin mhz değerlerinin farklı olduğunu gördüm. Bu durum bir sorun teşkil eder mi? (Slot 2 deki ram yeni taktığım ram.)
  8. M

Laptopuma ram'ini yükseltmek istiyorum. Uygun ram'i nasıl bulabilirim?

https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5/pdp/NH.QFLEY.004 pc bu hocam. evet 16 gb güzel fakar çift kanal performansı arttırmaz mı?
  9. M

Anladım hocam her iki konu için de yardımlarınızdan ötürü çok minnettarım teşekkür ederim.
  10. M

Haaa ben ramin markasını Adata sanıyordum. Anladığım kadarıyla Dram yazan yer markayı belirtiyor.
  11. M

Yardım Laptop gpum 60w güç mü çekiyor?

Anladım hocam teşekkür ederim. İyi günler.
  12. M

Bilmediğimden ötürü soruyorum kusura bakmayın hocam. Fakat Micron markasını ilk defa duyuyorum. Bir sorun çıkar mı acaba?
  13. M

Hocam cihaz modeli https://www.acer.com/tr-tr/laptops/nitro/nitro-5/pdp/NH.QFLEY.004 Dynamic Boost özelliği olup olmadığını tam bilemiyorum fakat Acer Nitro Center var ordan oyun oynayacağım zaman cihazı performans moduna alıyorum. Performans modunda da cpuzye baktığımda yine aynı şekilde 60w...
  14. M

Kia, Alfa Romeo, Fiat baktım en son Ioniq 6 aldım. Araçlar hakkında Görüşlerim

Dayıcım rabbim nazarlardan saklasın inşallah. 🧿
  15. M

Hocamlar selamlar. CpuZ'ye girdiğimde gpum 60w güç çekiyor olarak gözüküyor. Laptopumun kontrol panelinden performansa çeksem bile CpuZ'de yine 60w güç çekiyor olarak gözüküyor. Fakat Acer'in sitesinde gpu'nun 95w'a kadar güç çektiği yazıyor. Aklıma şu geldi. Acaba pc yük altına girdiğinde ya da...
  16. M

Hocamlar öncelikle merhabalar. Laptopumu aldığım günden itibaren 8 gb ram ile birlikte kullanıyorum. Eylül ayında 2 yıl olacak sanırım tam emin değilim. Sanırım bu kadar uzun süre düşük bellek ile kullanmak çok da sağlıklı değil fakat durumlar böyle. Laptopumdaki ram bu şekilde, uygun rami nasıl...
  17. M

Yardım ea fc24 ara sahnelerde oyundan atıyor nasıl düzeltirim

ea fc 24ü oynayamıyorum oyun donuk duonuk ilerliyor şut çektikten sonra dışarı çıkınca oyun direk donuyor ve atıyor. nasıl düzeltebilirim?
  18. M

donanım arşivi discord sunucusuna katılmak istiyorum

donanım arşivi discord sunucusu katılım linki atabilir misiniz.
  19. M

Yardım ea fcyi nasıl sileceğim

oyunu indirmiştim. ea appi sildim sonra epice girdiğimde oyunu çalıştırmaya çalıştım sil gibi bir şey demişti tamam dedim silindi. şuan ea app yüklü ne yapmalıyım f
Geri