Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ BİLGİSAYARIM DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜKTE AÇILIYOR

daha bilgisayarım yeni 4 ay oldu bios pilinden olacağını sanmıyorum
  2. K

Çözüldü✓ BİLGİSAYARIM DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜKTE AÇILIYOR

Bilgisayarımı her açtığımda 800*600 olarak 60hz düşerek açılıyor 2k ya tekrar geri alıyorum ekran kartı ( 4060 ) driverini tekrar kurdum bir şey değişmedi. Ne yapmamı önerirsiniz ? çözüm : Riot games uygulamasından sağ tık yapıp özellikler/uyumluluk kısmında çözünürlük 640/480 işaretlenmiş tiki...
  3. K

50-60k nvdia sistem önerisi

İşlemciyi o kadar yüksekte tutmaya gerek var mı ekran kartını 4070 ti sistem almak iyi olmaz mı
  4. K

50-60k nvdia sistem önerisi

Asus TUF Gaming GT501 White Edition 4 Fan (3xRGB Fan) USB 3.1 Temperli Cam E-ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa bu kasa içerisinde olacak şekilde güzel bir sistem bulabilir miyiz
  5. K

Windows 11 Donup Kalıyor

win 11 tekrar kurmayı dene
  6. K

Yardım mönitör önerisi 5000-6500 arası

4060 8gb ekran kartım var ve curved 27 inc istiyorum 2k alsam çok sorun olur mu bazı oyunları 1080p açarım gerekirse fark eder mi ? Diğeri de IPS...
  7. K

Yardım Monitörün ayağını nasıl sökebilirim

Dün monitörüm elime ulaştı ölü pixel testi yaptığımda 2 tane çıktığı için iade etmek istiyorum. Sökmek için nasıl yapmam gerek çekince gelmiyor garantisi bozulmadan yardım edebilir misiniz? Samsung odysess g5 2k
  8. K

25-26k Arası Sistem Tavsiyesi

Ben aşırı uyguna bir sistem buldum fakat dolandırıcı bir site mi bilmiyorum fiyat bana ucuz geldi araştırmanı tavsiye ederim https://genforce.com.tr/urun/floser-black4070-intel-i5-12400f-galax-1-click-oc-3x-geforce-rtx-4070-12gb-2x16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-463
  9. K

Yardım LG Ultragear 27GR75Q-B 27 Işık Sızması

Sanırım monitörün ışık sızmaları var iade etmen gerekebilir
  10. K

10000 tl kasa önerisi

Sistem nedir önerdiğin öğrenebilir miyim
  11. K

Rtx bir sistem ariyorum

Umarım öyle bir güzellik yapar da nasipleniriz inşallah
  12. K

Rtx bir sistem ariyorum

LANET OLSUN BÖYLE İNSANLARA gerçekten uzun zamandır almayı planlıyordum bu kadar da olmaz.........
  13. K

Rtx bir sistem ariyorum

ya amw tüm bildirimleri açtım insta hikayeleri bekledim youtube baktım yine kaçırdım böyle şasnımın anasını.
  14. K

Rtx bir sistem ariyorum

burada paylaşılır bekliyorum bende çıkmasını
  15. K

Rtx bir sistem ariyorum

bu akşam çıkacak olan var takipte kal
  16. K

🔥Donanım Arşivi Yeni RTX Sistem 11.11🔥

sizce saat kaç gibi gelir arkadaşlar
  17. K

msı 27 g27c5 e2 alınır mı

Ben de almak istiyorum bu fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum bilen yardımcı olursa sevinirdim
Geri