Arama sonuçları: *

1. Dyruss

Öneri Redragon K617 FIZZ custom klavyeye dönüştürme

hocam bende de aynı klavye var ve oyunda kullandığım tuşların switchlerini değiştirmek istiyorum sen ne yaptın nasıl çözdün bu olayı
  2. Dyruss

Redragon K617 klavyeme hangi switchleri takabilirim ? Kaç pinli olması gerek ?

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevirim klavyem hotswap bu arada
  3. Dyruss

1000 tl mekanik klavye

teşekkürler hocam
  4. Dyruss

1000 tl mekanik klavye

hocam banada klavye önerirsen sevinirim maks 1100 tl verebilirim yurt dışından olmasın mümkünse ayrıca %60 65 olmasına dikkat ediyorum küçük istiyorum çünkü araştırmalarımı yaptım ama rampageden başka çarem yok galiba sana sormak istedim
  5. Dyruss

hangi ssdyi almalıyım +depolama için kullancam

dostum c100ü yani 960 gblik olan için teşekkür ederim uygun fiyatlı geldi bana ucuz bir şey arıyordum depolama için teşekkür ederim
  6. Dyruss

4.000 TL'lik bütçede hangi monitörü almalıyım?

hocam ikisinden birini kullanıp yorum yapan olursa bu yorumu beğenebilir misiniz bildirim için bende iki monitör arasında kaldım bu arada ben asus vg248q1b kullanıcısıyım eğer düşenen varsa bende yardımcı olurum
  7. Dyruss

Anakartım garanti dışı mı olur?

hocam bendede display port yazısı geldiği anda kendini resetliyordu yani açılış tuşuna bastıktan 2 3 saniye sonra res atıyordu ve döngü şeklinde devam ediyordu bu durum garantiye yolladım sizce garanti çözer mi bu işi bi bilgisi olan varsa banada yardım edebilirse çok iyi olur
  8. Dyruss

HYPERX Cloud Stinger 2 vs razer BlackShark V2 X

Hocam ben v2x öneririm şuan kullanmaktayım eğer olurda v2x alırsan thx spatial audioyu sana bedavaya yapma yolunu anlatabilirim mesaj atman yeterli hocam
  9. Dyruss

Çözüldü✓ Pc Kendi Kendine Reset Atıyor Format Bile Atamıyorum

Hocam öncelikle selamlar dün seninle aynı problemi yaşamaya başladım ve direkt seninde denediğin yöntemleri denedim(bir çoğunu) yapmadığım tek şey şu kaldı bi usbye bios kurup bios güncellemesi yapmayı denemedim ayrıca bugün saat 18e kadar garantiye yollamak için kutuladım hazır sistemimi sence...
  10. Dyruss

Daha ekran gelmeden reset

Arkadaşlar bu sıkıntım dün gece başladı açma düğmesine bastığım zaman daha neredeyse monitör açılmadan reset atıyor kendine ve döngüye giriyor devam edip duruyor ayrıca buraya video çekip de koyabilirim isteyen için Denediğim yöntemler: -Bios pilini çıkarıp 2 3 dakika bekleyip tekrar...
  11. Dyruss

Bilgisayar açılmadan sürekli kendini yeniden başlatıyor

hocam şuan sıkıntı bende de var çözdünüz mü acaba ben işin içinden çıkamıyorum
  12. Dyruss

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

dostum şubeyi ara ve dağıtıma çıktınız mı diye sor kesinlikle bu işleri bildiğimden diyorum,bi numarayı okuttuktan sonra sisteme otomatik olarak dağıtım olarak giriliyor ama aslında dağıtımda olmuyor eğer aldığın şey gerçekten kayda değer bir şeyse aramadan bile git şubeye gelirsede evdekiler...
  13. Dyruss

hocam benimde aynı durumda trendyol express olduğundan dolayı çok korkuyorum ürün eline ulaşırsa haber verebilir misin hocam ?
  14. Dyruss

aynı durumdayız hocam hangimiz kargoyu alırsak yanıt atalım buradan birbirimize stres içinde olmaktan bıktım :D
  15. Dyruss

hocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için direkt gidicem şubeden teslim alıcam iptale düşmeden gerisi allah kerim fatih terim 1699510397 7 kasımda alanların ellerine ulaştımı acaba bi bilgisi olan var mı ?
  16. Dyruss

hocam teslim şubesinden mi geri döndü yani kargon senin şehrine geldi sana teslim edilecekken mi iade oldu ?
Geri