Sağol hocam bir tane bu üründen çektim. Adidasın kendi mağazasında 4K'ya satıyorlar. Diğer satıcılarda Adidas mağazasından daha uygun ama bu kampanyada sepette en uygun fiyata geliyor. Yeni yıldan sonra bu fiyatlara almak imkansız olur artık.
Hiç düşünmeden alabilirsin hocam. Şahsen kullanıyorum ve çok memnunum. Aynısından bir kaç tanıdığımda da var onlar da gayet memnun. Diğer markalara fazladan para vermene gerek yok.
LİNK
Hocam selam, MSI G244F daha mantıklı bir seçim olmaz mı bu seçenekler arasından? Gerek IPS panel olması gerekse AOC modelinden 2 sene sonra çıkan bir model olması gibi. Örnek olarak şurada bir karşılaştırma yaptım ve sanki MSI modeli daha iyi gibi.
Bizzat kullandığım bir ürün olmadığı için şahsi yorum yapamam ama internette gördüğüm kadarıyla olumlu dönüşler yapılmış. Kullanım amacın oyun oynamak ve stabil işler ise bir sorun yaşatmaz kanaatindeyim. Render işleri ile uğraşacak olursan belki ısınma yapabilir diye düşünüyorum. Yok uğraşmam...
Kusura bakma hocam belirttiğin anakartı atlamışım ben. Dediğin gibi Gıgabyte B660M DS3H anakartı da bu sisteme dahil edebilirsin, uyum sağlar. Böylelikle anakart fiyatını da yarı yarıya düşürmüş olursun. Aynı tarzda sistem almayı düşünen arkadaşlar için tablonun güncel halini de aşağıdaki...
Hayatımda hiç sıvı soğutucu kullanmadım bu yüzden yanlış yönlendirmek istemem hocam ama ssd konusunda yine aynı markaya ait iki tane önerebilirim.
İlki okuma yazma oranı daha yüksek bir ürün öncelik olarak onu tavsiye ederim.
1 - MLD M500 ULTRA 1TB NVME 2280 Gen4x4 SSD R:7000/ W: 4700 MB -...
Dostum selam,
Bahsettiğin ürünleri aynı tutarak belirttiğin fiyat aralığında bir sistem araştırdım. Ürünleri farklı pazar yerlerinden alarak daha uyguna getirebilirsin. Bazı ürünler şuan kampanyalı fiyattan satılıyor. Ek olarak bütçenin içerisinde bir de yedek ssd ekledim sisteme. M2 ssd ve...
Hocam merhaba, ben de MSI OPTIX G241 kullanıcısıyım, aldığımdan beri hiçbir ekstra ayar yapmadım ama gerek oyun gerek standart kullanım olsun gayet memnunum. Tabi tercihler değişebilir. Msi optix (model No) önerilen ayarlar diye aratırsan bir kaç sonuç çıkıyor. İyi forumlar.