Arama sonuçları: *

1. Wasily

🔥İndirim Samsung 6 ay ücretsiz prime üyelik

Xiaomi kullandığım için sanırım uygulamayı indiremiyorum. Fazla kodu olan PM'den paslarsa sevinirim. 🙏🏼
  2. Wasily

🔥İndirim 116 Parca Hassas Tornavida Seti 135 TL

Az önce teslim aldım. İnce işler için çok ideal bir set. 26 ocak tarihinde sipariş vermiştim. Fiyatına göre güzel ürün, tavsiye ederim.
  3. Wasily

🔥İndirim 116 Parca Hassas Tornavida Seti 135 TL

Teşekkürler hocam, sipariş verdim gelince bilgilendiririm.
  4. Wasily

🔥İndirim adidas Sepette %30 Net İndirim

Sağol hocam bir tane bu üründen çektim. Adidasın kendi mağazasında 4K'ya satıyorlar. Diğer satıcılarda Adidas mağazasından daha uygun ama bu kampanyada sepette en uygun fiyata geliyor. Yeni yıldan sonra bu fiyatlara almak imkansız olur artık.
  5. Wasily

Max 3000tl Airfryer önerisi

Burada daha uyguna paylaşmış arkadaş. Bunu tercih edebilirsin
  6. Wasily

Max 3000tl Airfryer önerisi

Hiç düşünmeden alabilirsin hocam. Şahsen kullanıyorum ve çok memnunum. Aynısından bir kaç tanıdığımda da var onlar da gayet memnun. Diğer markalara fazladan para vermene gerek yok. LİNK
  7. Wasily

Valhalla normal oyun üstüne Complate edition alınır mı?

Fiyatı baya iyi gözüküyor. Tüm sürümler içerisinde olduğundan bir sorun olacağını sanmıyorum.
  8. Wasily

❌İndirim Bitti! Gigabyte Geforce Rtx 4060 Eagle 8G GV-N4060EAGLE - 10.999,00 TL

Doğrudur hocam. Takibimde olan bir ürün değil indirim olduğunu görünce biraz bakındım ve en uygun fiyatın burada olduğunu görünce paylaşmak istedim.
  9. Wasily

Biraz da tercih meselesi tabi ki hocam
  10. Wasily

Gigabyte Geforce Rtx 4060 Eagle 8g GV-N4060EAGLE Oc-8gd Gddr6 128BIT DX12 Dlss 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı 3 günlük bir indirime girmiş. İnternetten araştırdığım kadarıyla en düşük fiyat olarak Hepsiburada satıcısında mevcut. Değerlendirmek isteyenler olabilir. LİNK
  11. Wasily

Çözüldü✓ 45 bin tl toplama pc önerisi

Rice ederim, ben de yeni olduğum için bilemiyorum hocam ama çözüldü olarak görünüyor.
  12. Wasily

8 Monitör Arasından Hangisi Alınmalı?

Ben de MSI Optix G241 kullanıyorum aynı şekilde performansından gayet memnunum. Bu sebeple seçenekler arasında en mantıklısı gibi göründü.
  13. Wasily

8 Monitör Arasından Hangisi Alınmalı?

Hocam selam, MSI G244F daha mantıklı bir seçim olmaz mı bu seçenekler arasından? Gerek IPS panel olması gerekse AOC modelinden 2 sene sonra çıkan bir model olması gibi. Örnek olarak şurada bir karşılaştırma yaptım ve sanki MSI modeli daha iyi gibi.
  14. Wasily

Tabi ki yapılabilir. Belirttiğin ürünü de kullanabilirsin bu sistemde.
  15. Wasily

Bizzat kullandığım bir ürün olmadığı için şahsi yorum yapamam ama internette gördüğüm kadarıyla olumlu dönüşler yapılmış. Kullanım amacın oyun oynamak ve stabil işler ise bir sorun yaşatmaz kanaatindeyim. Render işleri ile uğraşacak olursan belki ısınma yapabilir diye düşünüyorum. Yok uğraşmam...
  16. Wasily

Kusura bakma hocam belirttiğin anakartı atlamışım ben. Dediğin gibi Gıgabyte B660M DS3H anakartı da bu sisteme dahil edebilirsin, uyum sağlar. Böylelikle anakart fiyatını da yarı yarıya düşürmüş olursun. Aynı tarzda sistem almayı düşünen arkadaşlar için tablonun güncel halini de aşağıdaki...
  17. Wasily

Hayatımda hiç sıvı soğutucu kullanmadım bu yüzden yanlış yönlendirmek istemem hocam ama ssd konusunda yine aynı markaya ait iki tane önerebilirim. İlki okuma yazma oranı daha yüksek bir ürün öncelik olarak onu tavsiye ederim. 1 - MLD M500 ULTRA 1TB NVME 2280 Gen4x4 SSD R:7000/ W: 4700 MB -...
  18. Wasily

Dostum selam, Bahsettiğin ürünleri aynı tutarak belirttiğin fiyat aralığında bir sistem araştırdım. Ürünleri farklı pazar yerlerinden alarak daha uyguna getirebilirsin. Bazı ürünler şuan kampanyalı fiyattan satılıyor. Ek olarak bütçenin içerisinde bir de yedek ssd ekledim sisteme. M2 ssd ve...
  19. Wasily

Razer Huntsman V2 Tenkeyless - Clıcky Siyah Klavye

İnternette bulabildiğim en düşük fiyat. Kullanmadığım için bilemiyorum ama belki takip edeni vardır. Razer Huntsman V2 Tenkeyless
  20. Wasily

MSI OPTIX G321CQP Monitör Ayarları (Monitör özelinde değil lütfen yardımcı olun)

Hocam merhaba, ben de MSI OPTIX G241 kullanıcısıyım, aldığımdan beri hiçbir ekstra ayar yapmadım ama gerek oyun gerek standart kullanım olsun gayet memnunum. Tabi tercihler değişebilir. Msi optix (model No) önerilen ayarlar diye aratırsan bir kaç sonuç çıkıyor. İyi forumlar.
Top Bottom