24G2SP seçenekler arasından en mantıklısı. 18:00'da bir monitör paylaşılacak, onu da bekleyebilirsiniz.@Adriatique hocam yardımcı olur musun?
AOC 24G2SP olacak. Amazonda satılan.
Yine paylaşıldığında yorumlar mısın hocam?24G2SP seçenekler arasından en mantıklısı. 18:00'da bir monitör paylaşılacak, onu da bekleyebilirsiniz.
tabii ki.Yine paylaşıldığında yorumlar mısın hocam?
Bir de önerdiğin klavye var mıdır 1 k ya yakın fp olan.
Hocam selam, MSI G244F daha mantıklı bir seçim olmaz mı bu seçenekler arasından? Gerek IPS panel olması gerekse AOC modelinden 2 sene sonra çıkan bir model olması gibi. Örnek olarak şurada bir karşılaştırma yaptım ve sanki MSI modeli daha iyi gibi.24G2SP seçenekler arasından en mantıklısı. 18:00'da bir monitör paylaşılacak, onu da bekleyebilirsiniz.
MSİ G244F bende var görüntüsü ve ayarları gayet güzel fakat ayağı biraz büyük onun dışında hiç bir problemi yok hatta sahibindende 3.5 4 civarina satanlar var ben 3750 e aldım 11 kasımda 3k ya düşmüş onu yakalayamadım fakat ekran çok güzel tam F/PSelamlar. 8 tane monitör seçtim ama aralarında bir türlü karar veremedim.
4060ti 16gb ekran kartım var
Ghosting, ekran yırtılması, ışık sızmasını düşünerek hangi monitör ben tatmin eder?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam benim resimdeki AOC modeli yanlış olmuş. AOC 24G2SP modeli olacak amazonda satılan.Hocam selam, MSI G244F daha mantıklı bir seçim olmaz mı bu seçenekler arasından? Gerek IPS panel olması gerekse AOC modelinden 2 sene sonra çıkan bir model olması gibi. Örnek olarak şurada bir karşılaştırma yaptım ve sanki MSI modeli daha iyi gibi.
G24f2 kullanıyorum memnunum iyiki aldim ama msi bi başkaSelamlar. 8 tane monitör seçtim ama aralarında bir türlü karar veremedim.
4060ti 16gb ekran kartım var
Ghosting, ekran yırtılması, ışık sızmasını düşünerek hangi monitör ben tatmin eder?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kontrast oranı ve özellikle parlaklık kısmında 24G2SP'nin gerisinde kalıyor. Panel olarak da pek bilinmeyen bir markanın yeni bir panelini kullanıyor, bu sebeple 24G2SP'yi tercih etmek daha mantıklı.Hocam selam, MSI G244F daha mantıklı bir seçim olmaz mı bu seçenekler arasından? Gerek IPS panel olması gerekse AOC modelinden 2 sene sonra çıkan bir model olması gibi. Örnek olarak şurada bir karşılaştırma yaptım ve sanki MSI modeli daha iyi gibi.
Bro her konuda söylüyorum burada da söyliyeceğim orta segmentin BENCE en kral ekranlari, Asus VG249Q, LG 24GN600-B, Benq Mobiuz EX2510/2510S ve Gigabyte G24F.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI monitör kesinlikle önermiyorum son zamandaki performansını bilmiyorum ama orta segment ekranlarda ghosting sorunu var diye biliyorum.
Ben de MSI Optix G241 kullanıyorum aynı şekilde performansından gayet memnunum. Bu sebeple seçenekler arasında en mantıklısı gibi göründü.MSİ G244F bende var görüntüsü ve ayarları gayet güzel fakat ayağı biraz büyük onun dışında hiç bir problemi yok hatta sahibindende 3.5 4 civarina satanlar var ben 3750 e aldım 11 kasımda 3k ya düşmüş onu yakalayamadım fakat ekran çok güzel tam F/P