Arama sonuçları: *

1. P

B450MK 2 Anakart PCI-E Slot isik yaniyor

Bu şekilde hocam
  2. P

Bir sonuc yok hocam halen acamiyorum
  3. P

Hocam eve geldim ilk olarak dedigim gibi ekran kartina taktigimiz guc kablosu yerinde fakat psuda cikarip takabilecegim bi bolum yok galiba icine gizlenmis pek anlamadim ben de simdi ekran kartini cikarip tekrar takacagim.
  4. P

Evet ekran kartinin 6pinli guc kablosunu taktim birazdan eve gececegim bakarim
  5. P

Baslikta söylediğim gibi PCIE X16 Slotundaki led sari isik yaniyor(yanip sönme değil düz yaniyor) ve görüntü alamiyorum bu bilgisayari ilk acisim daha yeni aldim her seyi kontrol ettim ramlerde falan da sorun yok
  6. P

g29 güvenilir nerde alınır

hocam https://www.migros.com.tr/logitech-g29-driving-force-shifter-direksiyon-seti-p-258f1a6 misler gibi direksiyon setin hayırlı olsun simdiden en azından shifter ile beraber geliyor yanında 3k verip almana gerek kalmayacak
  7. P

g29 güvenilir nerde alınır

thrustmaster gibi biraz daha fanteziye kaçıp 20k para vermektense 10k verip g29 gibi klasiklesmiş bir direksyon almak daha mantıklı olur ve neden sıfır almak varken gidip kullanılmıs bir direksyon alayım ki??
  8. P

2. El Laptop Fiyat Önerisi

Yaklaşık 2 yıldır kullandığım laptopu satmayı düşünüyorum 2. el olarak. Laptopumun modeli Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 içerisinde GTX1650, R5 5600H, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 60 Hz'lik bir yenileme hızı var sizce böyle bir laptop için verilmesi gereken fiyat ne kadardır? Laptopun garantisi yok...
Top Bottom