Neler Yeni

g29 güvenilir nerde alınır

pyrethri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerem
Üzer o yüzden trustmaster T300RS 2.ele bak derim.

thrustmaster gibi biraz daha fanteziye kaçıp 20k para vermektense 10k verip g29 gibi klasiklesmiş bir direksyon almak daha mantıklı olur ve neden sıfır almak varken gidip kullanılmıs bir direksyon alayım ki??

intikam

80+
thrustmaster gibi biraz daha fanteziye kaçıp 20k para vermektense 10k verip g29 gibi klasiklesmiş bir direksyon almak daha mantıklı olur ve neden sıfır almak varken gidip kullanılmıs bir direksyon alayım ki??
ağzına sağlık hocam

Sora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gökhan
Dostum 2. El direksiyon setlerinin çoğu benim dediğim gibi kısa hevesle alınmış, az kullanılmış ve 2.El olduğu için de ucuza alabileceğin ürün. Senin evdeki tüm eşyalar sorunlu mu mesela satmak istediğin ve ya elinde bulunan eskiler?

Trustmaster ile Logitech arasındaki o farkı sadece 1 sefer bile deneyerek anlıyorsun dostum. Logitech'te mesela yaklaşık bir 10 derece sağa sola boşluk vardır, Feedback'i daha güçsüzdür, dişli olduğu için çevirirken tırtığa sürtme hissiyatı vardır biraz ama Trustmaster çok daha güzel feedback verir hissiyatı daha iyidir. He logitech çok mu kötü kesinlikle hayır ama yakın fiyata T300RS varsa 2. Elde temiz Logiteche para verilmez.

Top Bottom