Arama sonuçları: *

1. Y

Uzman birine manuel bios yaptırtmak kaç para tutar?

Benim biosumda bir sorun var.Dün açtığım konu üzerinden bilgiye ulaşabilirsiniz.Kendim o kadarda usta değilim o yüzden manuel bios işlemini birisine yaptırmak istiyorum.Uzman birisi şuanda Düzce'de kaç paraya yapar sizce?
  2. Y

Anakartım yanmış olabilir mi?

Konu açayım o zaman.
  3. Y

Şuan bios ışığım yanıyor.Hatta şimdi söndü ve sistem kendini yeniden başlattı ve şuanda ekranın gelmesini bekliyorum. 1737794655 Hocam hdmı kablosu bağlı iken de PC açılmıyor galiba.3dk oldu ekran gelmedi.
  4. Y

Düz kontak?
  5. Y

Hocam Bilgisayarımı güç tuşuyla açıp kapatamıyorum.USB belleği taktım ve bios flashback tuşuna basılı tuttum ve öyle açıldı.Güç tuşunda sorun olabilir mi?
  6. Y

Hocam bende dp kablosu vardı.Şimdi bir hdmı kablosu alıp deneyeceğim.
  7. Y

Hocam ben öyle birşeye basmadım.Sanırım yanlışlık oldu kusura bakmayın:)
  8. Y

Hocam ben bu şeyi bir yerde okumuştum ve gigabyte anakartlarda olduğunu söylüyorlardı.
  9. Y

Hocam zaten şöyle yaptık biz.Ram ve ekran kartını söktük ve Bıos flashback yöntemini yaptık,Bıos güncellemesi bittikten 5dk sonra sistemi kapattık.Ardından ekran kartı,ram gibi şeyleri taktıktan sonra sistem hiç gelmemeye başladı ve ben çok korkmuştum.Ardından USB belleği bir kez daha flashback...
  10. Y

Hocam ben size sorunumu şöyle açıklayayım.Ben bu sorunu uzun süredir yaşıyorum ve technopat sosyalde bilmem kaç tane konu açtım... ama kimse umursamadı bile. Sistemim çalışıyordu fakat ekrana görüntü gelmiyordu ve bende aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri yaptım Ekran kartsız açmayı...
  11. Y

Hocam sorduğunuz soruları cevaplıyorum. -hocam bios flashback butonunun ışığı vardı ve o sönünce işlem bitiyordu.Ben garanti altına almak için ek olarak 5dk daha bekledim ama sonuç... -Dosyayı MSI.ROM olarak girdim -MSI.ROM dosyası dışında başka bir dosya yoktu. -USB formatı fat32 ve MBR idi
  12. Y

Benim anakartım Asus hocam. Msı hocam*
  13. Y

Benim anakartım Asus hocam
  14. Y

MSI.ROM olarak Hocam size şöyle söyliyim,ben bir kez daha flashback yapmayı denedim ve o zaman sisteme güç geldi ama ekran gelmedi.
  15. Y

Hocam bios pilini çıkardım söktüm ama işe yaramadı.
  16. Y

Şuan elim ayağım titriyor.Lütfen yardım edin! Msı mag B650 tomahawk wifi üzerinden bıos flashback yapıyordum ve bunun için ram ve ekran kartını söktüm.İşlemci takılıydı,USB belleği taktım ve bios flashback tuşuna basılı tutup başlattım.İzlediğim videodaki adam bios işlemi bittikten sonra güç...
  17. Y

Yardım Rtx 4070 ekran kartından tam performans alamıyorum

O ne demek tam olarak?
  18. Y

Windows 11 kurmak için sistemi sıfırlamama gerek var mı? Aynı uygulamalar kalarak Windows 11 kurabilir miyim?
  19. Y

Hocam msaa ayarım 8x civarında kaldığı için düşük fps alıyormuşum.Msaa ayarını 4x yaptım ve şehirde 130-150 çölde 110-130 arası FPS alıyorum.Birde Windows 11 kursam daha fazla FPS alırım büyük ihtimalle.
  20. Y

Hocam bunu yaptım ve protection score bölümünde 90-good yazıyor. 1720385184 Ve detections kısmında sadece 1 tane dosya çıktı ve onuda sildim.
Geri