Yunus emre kasap
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende dp kablosu vardı.Şimdi bir hdmı kablosu alıp deneyeceğim.
Hocam bende dp kablosu vardı.Şimdi bir hdmı kablosu alıp deneyeceğim.
Bir dene. Denedikten sonra buraya geri dönüş yap.Hocam bende dp kablosu vardı.Şimdi bir hdmı kablosu alıp deneyeceğim.
Hocam Bilgisayarımı güç tuşuyla açıp kapatamıyorum.USB belleği taktım ve bios flashback tuşuna basılı tuttum ve öyle açıldı.Güç tuşunda sorun olabilir mi?Bir dene. Denedikten sonra buraya geri dönüş yap.
HDMI kabloyla mı açtın ? Güç tuşunda bir sorun olması muhtemel. O zaman bilgisayara düz kontak yaptırarak açabilirsin.Hocam Bilgisayarımı güç tuşuyla açıp kapatamıyorum.USB belleği taktım ve bios flashback tuşuna basılı tuttum ve öyle açıldı.Güç tuşunda sorun olabilir mi?
Düz kontak?HDMI kabloyla mı açtın ? Güç tuşunda bir sorun olması muhtemel. O zaman bilgisayara düz kontak yaptırarak açabilirsin.
Düz kontak?
Şuan bios ışığım yanıyor.Hatta şimdi söndü ve sistem kendini yeniden başlattı ve şuanda ekranın gelmesini bekliyorum.HDMI kabloyla mı açtın ? Güç tuşunda bir sorun olması muhtemel. O zaman bilgisayara düz kontak yaptırarak açabilirsin.
Hocam hdmı kablosu bağlı iken de PC açılmıyor galiba.3dk oldu ekran gelmedi.HDMI kabloyla mı açtın ? Güç tuşunda bir sorun olması muhtemel. O zaman bilgisayara düz kontak yaptırarak açabilirsin.
Geriye tek bir seçenek kalıyor. Anakarta manuel bios müdahalesi. Onu da sen yapamazsın. Parasını verip uzman bir kişiye yaptırtman gerekiyor. Ücreti hakkında falan bilgisi olan varsa buraya yazarsa iyi olur.Şuan bios ışığım yanıyor.Hatta şimdi söndü ve sistem kendini yeniden başlattı ve şuanda ekranın gelmesini bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:
Hocam hdmı kablosu bağlı iken de PC açılmıyor galiba.3dk oldu ekran gelmedi.
Konu açayım o zaman.Geriye tek bir seçenek kalıyor. Anakarta manuel bios müdahalesi. Onu da sen yapamazsın. Parasını verip uzman bir kişiye yaptırtman gerekiyor. Ücreti hakkında falan bilgisi olan varsa buraya yazarsa iyi olur.