Arama sonuçları: *

1. O

Bu sistem bu haliyle alınır mı

Kasa kötü ramlarda dual channel olsa daha iyi olur
  2. O

Disk anlamadığım kadar dolu.

Bilgisayarınızda eğer çok dosya yok ise yada cok fazla ise toplu seçerek yapabilirsiniz dosyaların üstüne gelip sağ tıklayıp özellikler derseniz dosyaların boyutunu söyleyecektir öyle arasından eleye eleye hangisinin fazla boyut taşıdığını bulabilirsiniz çok sürmez
  3. O

Disk anlamadığım kadar dolu.

Bazen ekran kaydı açık kalabiliyor veya otomatik olarak ekran kaydı yapabiliyor ekran kaydının kaydedildiği yere bakın aşırı bir anormallik varsa kayıtları silin
  4. O

Elimde monitör var ama ekran bozuk bunu satabilir miyim? Ne kadara

Nakit şekilde 12 TL 51 kuruş verebilirim
  5. O

Kankalar yok mu şöyle 4060ti 16gb

Arkadaş düz öneri istemiş sanamı kalıyor oyuncu olup olmadığı öneriyorsan öner önermiyorsan önerme
  6. O

Çözüldü✓ Bilgisayarı her açtığımda beni bilmediğim bir siteye yönlendiriyor

Kesinlikle trojan veya başka bir virüs bulaşmış Kaspersky indirip temizlemeyi deneyebilirsin ama en iyi ve temiz yol format olur
  7. O

Ekrandaki siyah beyaz kare

GeForce Experience > IN-GAME Overlay (settings) > Performance Monitoring And turn off: Always Show Reflex Flash Indicator
  8. O

Yanlış ürün gönderiminde durum nasıl işler?

Faturada ram 16 diye mi geçiyor 32 diye mi
  9. O

Ajazz AJ159 APEX kaç TL'ye alınır?

2500 TL ye alan gördüm diyen arkadaşa yalancı muamelesi yaptığınızı gördüm arkadaş doğru söylüyor aynı konuya bende denk geldim başka foruma link paylaşmak belki yasaktır ama arkadaşa çok yalancı muamelesi yapılmış...
  10. O

🔥İndirim Mortal Kombat 11 35 tl

Geliyor diye biliyorum
  11. O

35 TL ye bütün kostümler bütün ekstra karakterler ve bütün DLC ler geliyor bence acayip iyi steamde falan daha pahalı bende oyun steamde var ama ekstra paketi yok burda bu ikisi beraber orda ek paketlerden daha ucuz burda ikinci sefer ikisinide tekrardan alıcam o yüzden sağol paylaştığın için
  12. O

Arkadaşın paylaştığı düz oyun DLC falan olmadan 35 TL senin paylaştığın ise ekstra olan bütün karakter ve paketleri ekliyor oda 35 TL ikisini beraber 70 TL ye alırsan çok iyi
  13. O

Temu gönderisi hakkında

Desteği yinede zorla biraz benim kargo 3 4 gün kadar havaalanında bekledi gümrüğe vermediler gün içinde 4 5 kere yazınca verdiler gümrüğe 1 saat sonramı ne
  14. O

Temu gönderisi hakkında

Kargonun kaybolması çok düşük ihtimal benimki 14 ünde geldi dediğin gibi ben 1 inde verdim 3 4 ünde verenlerin kargosu benden de önce teslim edilmişti 1731678464 Ürünler sıkıntısız geldi ama onu dert etme en küçük sorundada zaten kendileri diyorki ürün sizde kalsın parasını iade edelim diyorlar
  15. O

Temu gönderisi hakkında

Aliexpress acayip bir yoğunluk olmadığında daha hızlı teslim ediliyor 1 haftada teslim ettiklerini hatırlıyorum
  16. O

Temu gönderisi hakkında

Temu bir tık yavaş bazılarınada çok hızlı gelmiş ben ayın 1 inde sipariş vermiştim 14 ünde dün teslim ettiler ama mouse iyi baya eski mouse çok kötüydü benim
  17. O

Temu Siparişim Ne Durumda

Aras mi MNG mi
  18. O

Temu gönderisi hakkında

Temu bazen güncelleme yapmıyor desteği günde birden fazla kere darlarsan işleri hızlandırıyorlar ama önce türk müşteri temsilcisi ile görüşmek istiyorum de ben öyle yaptım yardımcı oldular kargo dün elime ulaştı 1731678017 Benimki MNG ydi ama
  19. O

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Şarj istasyonu aynı zamandan dongle
  20. O

Ajazz aj159 apex içindeki etiket farklı yerde

Hangi etiketler yanlış yerde veya sökülmüş resim ile belirtebilirmisiniz benim mouse da yarın veya cuma günü gelicek karşılaştırma yapayım
Top Bottom