Neler Yeni

Disk anlamadığım kadar dolu.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
2 Adet 500gb ssd mevuct. Windows kurulu olanda sadece 1-2 oyun olmasına rağmen 30gb boş yer kalmış. Diğer ssd'yi tamamen oyunlar ile dolduruyorum ona rağmen onda 100gb civarı boşluk var. Ne kadar bakmış olsam da bir türlü fazla boyutlu dosyaları bulamıyorum. Boyut sırasına göre sıralama yapıyorum çoğu dosyayı göstermiyor bile. Bunu çözebileceğim bir çözüm var mı?

flamerood

80+
Windirstat indirip kontrol edebilirsin.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
revo uninstaller indir ne var ne yok gör hocam

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Bazen ekran kaydı açık kalabiliyor veya otomatik olarak ekran kaydı yapabiliyor ekran kaydının kaydedildiği yere bakın aşırı bir anormallik varsa kayıtları silin

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
Bazen ekran kaydı açık kalabiliyor veya otomatik olarak ekran kaydı yapabiliyor ekran kaydının kaydedildiği yere bakın aşırı bir anormallik varsa kayıtları silin
Aynen öyle düşünüp baktım yok ekstra kayıt

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Bilgisayarınızda eğer çok dosya yok ise yada cok fazla ise toplu seçerek yapabilirsiniz dosyaların üstüne gelip sağ tıklayıp özellikler derseniz dosyaların boyutunu söyleyecektir öyle arasından eleye eleye hangisinin fazla boyut taşıdığını bulabilirsiniz çok sürmez

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
Bilgisayarınızda eğer çok dosya yok ise yada cok fazla ise toplu seçerek yapabilirsiniz dosyaların üstüne gelip sağ tıklayıp özellikler derseniz dosyaların boyutunu söyleyecektir öyle arasından eleye eleye hangisinin fazla boyut taşıdığını bulabilirsiniz çok sürmez
Yukarda arkadaşın söylediği program sayesinde birkaç saniyede gördüm hangi dosyalar fazlaymış diye. Apple biraz fazlaymış onun dışında birkaç gereksiz şeyler vardı onları sildim biraz yer açtım sıkıntı yok.

Top Bottom