Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Türk Telekom Hız Sınırlaması

Ay olarak alabildiğiniz içindir diye düşünüyorum örnek vermek gerekirse Telekomdan ay olarak alamıyorsunuz ve buna da taahhüt adı veriliyor fakat diğer bazı firmalarda Comnet ve Türknette istediğiniz an iptal ettirebiliyorsunuz, aradaki en belirgin fark aylık abonelik ve fiyat farkı. Şahsen 1...
  2. S

Rica ederim, iyi forumlar.
  3. S

Onun hakkında bir bilgim yok ben aylık olarak aldım ilk paketimi, siz de ilk olarak bir aylık paket alırsınız sonra isterseniz 6 ay şeklinde indirimli paketlere geçersiniz Ben de denemek amaçlı bir aylık paket aldım ve şuan memnunum, eğer bir sıkıntı çıkmazsa paket yenileme zamanında(bildiğiniz...
  4. S

Dostum vallaha şuan için benim de geçeli çok zamanım olmadı ama online oyunlarda bir sıkıntı çekmiyorum hatta yurt dışı çıkışlı oyunlarda ping düşmesi bile oluyor bu biraz da senin olduğun konuma bağlı tabii ki ama performans açısından bugüne kadar hiç bir sıkıntı çekmedim, MH de çok hızlı...
  5. S

Estağfurullah yine de ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  6. S

Crc hata kısımı nedir? Nerede bulunur pek bir bilgim yok ama bulmaya çalışayım Merhaba, modemimde öyle bir yer bulamadım ama sanırım telnet ile yapılabiliyormuş ama şahsen hiç denemedim.
  7. S

Merhabalar, VDSL kullanıyorum ve maalesef şuan için fibere geçme ihtimalim yok konuyu 1-2 hafta içinde yöneticimizle konuşacağım ve fiber binamıza fiber getirtmek için başvuru yapmasını isteyeceğiz(etrafımızdaki bazı binalarda var) fakat bizim binamız biraz eski olduğu için o zamanlarda...
  8. S

Merhabalar son hat değerlerim bu şekilde, Türk Telekomun verdiği modem olan "TP-Link TD-W9970V3 Modem" i kullanıyorum iyi forumlar. Ek olarak sizce hattım bu bilgilere bakarak daha fazla hız almama olanak sağlar mı yoksa maksimumu bu mudur ?
  9. S

Güncelleme: Bugün Türk Telekoma gittim ve gayet anlaşılır ve güzel bir şekilde benimle ilgilendiler ve kendilerinin bu durumda bir kısıtlama yapamacayaklarını söylediler, sonrasında Comnet ile bir görüşmemiz oldu, durumu anlattım ve birkaç dakika sonrasında hızımı 75/20 yaptılar. Şuanlık yine...
  10. S

Bu mesajınızı görmemiştim şimdi gördüm, söylediğim gibi onlar da Telekom taraflı bir kısıtlama olduğunu bana aktardılar.
  11. S

Tamamdır tek çözüm Telekomda gibi gözüküyor o zaman yine de teşekkürler yine MH'nin dediği gibi Telekoma uğramak gerekecek... 1699957605 Başka fikri olan arkadaşlarımız varsa yazabilirler.
  12. S

Komşularımın internet sağlayıcısını bilmiyorum maalesef ama Comnet MH de hızımın Telekom tarafından sınırlandırdığını söylemişti bunun için çözüm yolu olarak ne yapabileceğimden emin değilim Telekom Bayisine veya Müdürlüğe gitsem acaba yardımcı olabilirler mi diye düşünüyorum ama siz bizden...
  13. S

Açıkçası sanmıyorum, yeni birisinin taşınmadığını düşünüyorum çünkü herhangi bir haber almadım komşumu sorguladığımda boş port ve değer gösteriyor fakat bende boş port var gösteriyor ama değer göstermiyor o da biraz garip aslında Ek olarak tek bir eve değil tüm evlere baktım sadece...
  14. S

Comnet' e geçtiğimden beri böyle gözüküyor Komşumun değerleri ise böyle
  15. S

Tamam da dostum 5 saatte böyle bir düşüş normal değildir bence ki belediyenin dibinde oturuyorum yani sonradan abonelik alan kişi sayısının bir anda bu kadar fazla olacağını düşünmüyorum.
  16. S

Bu hızın düşmesi için ne kadar kullanıcı eklenmesi gerekiyor ? Bir anda 1000 kişi abonelik alamaz diye düşünüyorum indirme düşsün tamam sıkıntı yok ama yükleme hızını da düşürdüler.
  17. S

Arkadaşlar merhaba kısa süre önce 77mbps indirme ve 15 mbps yükleme hızı alıyordum zamanla bu 60mbps yükleme ve 8 mbpsye kadar düştü nedenini sorduğumda ise değer artışında internetimin kopabileceğini ve Türk Telekom tarafından sabitlendiği söylendi Peki olay nasıl gelişti: Bir akşam internet...
Top Bottom