Arama sonuçları: *

1. K

Yardım İşlemci boştayken 90 derecelerde

Sitedeki şu değere bakılacak sanırsam. 160 oluyor. Tamamdır bu değerlere dikkate alıp inceleyeceğim sağolasın. Maximum CPU Cooler Height 160
  2. K

Hocam özür diliyorum, kasanın ismi buymuş yanlış yazmışım yukarıda. CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA 550W 80PLUS RGB FANLI MidT ATX Sanırasam 160mm kabul ediyor.
  3. K

Anladım hocam sağolasın. Çok teşekkür ettim bu altın info için. Ben de dikkat ediyorum bu 150mm olayına araştırıken şimdi.
  4. K

Sebebini öğrenebilir miyim. Bir de kule tipleri çoğu kasayla, anakartla vs. uyumlu olur mu yoksa dikkat etmem gereken özellikler nedir. 1700046936 Teşekkür ederim belki seneye AMD Ryzen 9 5950X' geçebilirim ama yine kule tipi yeterli olur mu ona bilemedim. Bu kule tipi soğutucuları benim...
  5. K

Sağolasın bakıyorum bunlara da. Bende mecbur takviye fan alıcam böyle olmuyor. Anlamadım ki, tam üstünde, vidalar da sıkılandı. Hareket de etmiyor. Yarım mm falan belki kaymıştır o sorun olur mu ki. 1700044807 Bu altta eke koyduğum 4 soğutucudan tecrübesi olan var mıdır? Teşekkürler bu arada...
  6. K

Bu uygun mudur sizce, en f/p bu çıktı baktığımda. https://www.n11.com/urun/darkflash-radiant-dc-240-240mm-sivi-sogutma-siyah-34969960
  7. K

Güçlü anakarta geçince değişiyor muydu işlemci gücü, hiç bilmiyoodum hocam. Soğutma öneriniz nedir bu işlemciye. Sizin kullandığınız vs. Bakıyorum sağolasın. Bu fan anakartıma vs. uyumlu mudur sence.
  8. K

Fiyat performans hangi sıvı soğutucu bu ana kart ve işlemci ile uygundur. Kasayla veya herhangi bir şeyle uyumsuzluk olur mu acaba pek bilmiyorum o tarafı. İlk aldığımda sıcaklıkları malesef ölçmemiştim. Kasanın hava akışı iyi görünüyor. Önde 3, arkada 1 fan daha var. Yan panel de açık şuan...
  9. K

3 ay önce sıfır olarak yeni almıştım. 2060 ile kullanıyordum. 4060 ti'a ve yeni ana karta geçince mecbur çıkarıp taktım tekrardan. Önceden sıcaklık ölçümü yapmadım, bu benim eksim tabi.
  10. K

Bios'u güncel olarak flashlayıp yükledim, onu eklemeyi unuttum yazıyorum yukarıya, sağol ilgilendiğin için. (Termal macunu sürmeden önce flashlamıştım eğer farkediyorsa bilemem tabi)
  11. K

Selam herkese, MX-6 termal macunla yeni temizleyip taktığım ve stock fanları çalışan bilgisayarımda, yan panel ve camlar açık halde bile dereceler boştayken ekteki görselde göründüğü gibi. Overclock yapılmadı. Windows yeni formatlı orijinal ve sürümü 23H2. BIOS güncel flashlı. Driver'lar da...
Top Bottom