Arama sonuçları: *

1. kadirgr

🔥İndirim COOLERMASTER MasterGel Regular 1.5 gram Thermal Macun 219TL

Merhabalar, laptop ve ps4 için kullandığım termal macun. Özellikle ps4 sessiz bir cihazmış bu macundan sonra öğrendim. Ben çok memnun kaldım.
  2. kadirgr

Vahşi Batı filmi önerisi

https://m.sinemalar.com/mobileweb/movieInfo/224461
  3. kadirgr

Öneri İlk defa souls like oyanamaya çalışan birinin gözünden elden ring.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Henüz hazır değilim o kadar detaylara ama indirimi kaçırmak istemiyorum, alacağım. Epic indirimlerinden The Elder Scrolls V: Skyrim aldım. Sen oynadın mı? Oynadıysan nasıl bir oyun? Boss savaşları benzer mi?
  4. kadirgr

Hazır PC almayın! Artık avantajlı değil. Bu fiyata daha f/p'si yok. 23.765 TL

Yinede öyle yapmamak lazım. Bilgilendirici güxel bir konu oldu 😄.
  5. kadirgr

Öneri İlk defa souls like oyanamaya çalışan birinin gözünden elden ring.

Ben de daha önce souls tarzı oyun oynamadım. Şu an indirimde ve alıp almamakta çok kararsızım. Epic indirimleri falan derken 1500 lira harcadım. Elden Ring beni açık dünyası ile yorar mı bundan endişeliyim. Sürekli bişeler bulmaya çalışmak beni yoruyor. Bir videoda her duvarın önünde arkasında...
  6. kadirgr

Hazır PC almayın! Artık avantajlı değil. Bu fiyata daha f/p'si yok. 23.765 TL

Ben pc topladığımda parçaları vade farksız 9 taksit veya 3 ay sonra başlayan 6 taksit ile toplamıştım. O şekilde baya kâlı oldu. Parçalar da kaliteliydi. Bu sistem kalitesiz olmuş. Bir de şunu söylemek isterim, forumlarda gördüğüm amd wattman hatalarının çoğunda kalitesiz psu veya bileşenler...
  7. kadirgr

Çözüldü✓ FPS Oyunları İçin Mouse Önerileri

Önerin için teşekkür ederim ancak connectgame'den alışveriş yapmak istemiyorum. Başka satıcısan önerebileceğin mouse var mı?
  8. kadirgr

Çözüldü✓ FPS Oyunları İçin Mouse Önerileri

Ben de fps için mouse arıyorum bütçem 1500TL. Takipteyim.
  9. kadirgr

Öneri Honor Pad 8 Tablet İçin Kalem Önerisi

Merhaba arkadaşlar, bütçem ₺1000 ve Honor Pad 8 tabletim için fiyat performans bir kalem arıyorum. Tabletler için olan dokunmatik kalemlerin özelliklerini bilmiyorum (Neye bakılır, neye dikkat edilir, ne tür kalemler vardır vs.). Forumda konular açılmış ancak net bir sonuca ulaşılamamış. Ben...
  10. kadirgr

Sizce Kasaya Fan Eklemeli miyim?

Merhabalar, kule tipi soğutucuyu yanlış yönde takmış olabilir misiniz?
  11. kadirgr

Msi Radeon 6800 Wattman

Öncelikle geçmiş olsun umarım sorunu çözersiniz. Sisteminizin diğer bileşenlerini; ana kart marka model, işlemci, ram markası, CL ve MHz değeri, psu markası ve gücü vs. paylaşabilir misiniz?
  12. kadirgr

🔥İndirim Sapphire RX 7800 XT Pure Gaming Oc Amd 16GB 18.499TL

B550M-K + R5 5600 ile nasıl olur?
  13. kadirgr

Yardım FP SESSİZ KASA FANI

Bana da lazım takipteyim.
  14. kadirgr

Epic games kupon kullanılmıyor

Rica ederim, hayırlı olsun 😀.
  15. kadirgr

Epic games kupon kullanılmıyor

Çözüm: Ödeme ekranına devam edin. Yukarıda kupon ile alakalı bir uyarı olacak. Ona tıklayıp siparişi iptal et diyin. Kuponu tekrar kullanabilirsiniz. 1702844696 Konusu açılmıştı. Forumda yeniyim şimdi çözdüm. @Alyx cansın.
  16. kadirgr

🔥İndirim ROBEVE Kırmızı Switch Beyaz Mekanik Klavye 569 TL

Kredi kartın görseldekilerden mi?
  17. kadirgr

🔥İndirim ROBEVE Kırmızı Switch Beyaz Mekanik Klavye 569 TL

https://ty.gl/h1iiy4qf33 549 TL (2 ay sonra ödeme + taksit seçeneği)
  18. kadirgr

Battlefield 2042 vs battlefield 5

Uzun süre PS3'te BF4 oynadım. Sonra biraz PS4'te BF5 oynadım ama sarmadı. BF2042 deki modern savaş cidden iyi. Oyun bulunca saatlerce akıp gidiyor. Ancak bazen oyun bulması 10 dakika sürünce kapatıyorum tekrar giresim gelmiyor. Ben önerdiğin ayarı kapatmıştım. Bu gece bir açayım bakalım...
  19. kadirgr

Battlefield 2042 vs battlefield 5

Harbi oyunu oynayan yok. BF gibi conquest modu olan başka oyun var mı bildiğin?
  20. kadirgr

X ekran kartını Y ekran kartı olarak göstermek

Neden böyle bir şey yapacaksın? 😀
Geri