Arama sonuçları: *

1. B

Uygun fiyata her oyunu açabilecek bileşen tavsiyesi

arkadaşın demek istediği o zaten üst düzeyden kasıt ne diğer bileşenler nedir? anakart güç kaynağı bunları bilmeden nasıl tavsiye verebilirler
  2. B

Çözüldü✓ İmzamdaki Sistem İçin PSU Önerisi

işte sıkıntı orada zaten hocam kullanıcı yorumu kötü yorum gördüm de iyi yorum göremedim yada ben denk gelmedim belki de
  3. B

Msi aldım hocam taktım bile pcye ama highpower içinde bir iki kötü yorum gördüm de birebir kullanan tecrübesi yorumu görmedim siz kullanıyor musunuz?
  4. B

13.7 sn hocam oda yetiyor ama dediğim gibi başlarda am5 in azizliği expo vs. Açınca 60 saniyelerde idi diğer türlüde ramlari tam kapasite kullanamıyordum şimdi 5200mhz de 13 saniye gayet stabil ve hızlı ama eve d.a da sürekli bir msi sponsorluğu var katılmakla birlikte pcmi toplarken yurt...
  5. B

Öneri PSU / PSU'lu kasa önerisi lazım

hocam bu kasanın veya bu tarz kasalarda psu kendi markası oluyor doğru mudur? o psunun model kodunu nasıl öğrebiliriz?
  6. B

Öneri PSU / PSU'lu kasa önerisi lazım

Msi A650bn almıştım biraz önce teslim edildi ilk izlenimim harika oldu eski psu 750w olmasına rağmen onun 2 katı ağırlıkta ve daha küçük ölçülerde olması hoşuma gitti. Testlerini yaptım benim sistemimde gayet stabil ve sessiz çalışıyor ihtiyacınıza yönelikse tavsiye ederim
  7. B

Hocam birebir imzamdaki sistemi tavsiye ederim herkese o zaman f/p bir sistemdi ben aldığımda 9 aydırda galiba 1 sefer mavi ekran almışımdır ama emin değilim belki hiç olmadı. Sadece am5 sistemin azizliği açılış ve ram problemleri yaşıyordum ama bunun marka ile alakası yok forumda birisinin...
  8. B

Yok hocam ben sistemimi kendim kurdum tavsiye ile değil o yüzdende hatta ucuz psu tercih ettim o zaman için ama hep kafamda vardı değiştirmek gittiği yere kadar gitsin dedim. Pro anakart için ne sorun var anlayamadım benim beklentimi çok çok karşıladı açıkcası. Psu için de hakkında kötü bir...
  9. B

Evet bunuda görmüştüm fakat bu fiyata 80+gold bide 700w olunca Bi sıkıntı olabileciğini düşünüp yanaşmadım hiç
  10. B

Teşekkürler hocam sipariş vermiştim bu ürünü
  11. B

Merhabalar. Min. 650w olacak şekilde fiyat performans bir psu arıyorum. eskisi garantiye gidecek ve gelincede kullanmayı düşünmüyorum onun yerine iyi bir psu alıp eskisini elden çıkartacağım. Sistemim imzamda mevcut fakat ileride ekran kartı olarak 4070 veya bu minvalde bir kart almayı...
  12. B

Yardım Psu üzerinde fan kablosu erimiş acil yardım

Teşekkür ederim yanıtınız için psu bakmaya başladım dediğiniz gibi kasa olmadan psu garanti kabul ederse bunu gönderir gelince de satarım.
  13. B

Hocam 6 7 ay oldu sistemi toplayalı bende Endişeliyim ve sürekli takipteyim bu psunun konularını ama sıkıntı yaşayanıda görmedim doğru düzgün. Evet her yerde bu tarz yorumlar var ama niyeyse ben şöyle patladım diyeni görmedim
  14. B

kasa fan kontrolcüsü (sata) ile sorunu tamamen çözebilirim gibi bir kanıya ulaştım bu psu molex kablolarda boşa çıkacak galiba öyle olunca bu sorunumu çözer mi acaba? ama bu durumda gene o eriyen ve bakırı açığa çıkan kabloya bir şeyler yapmam gerekir mi? fan kontrolcülerin çoğu PWM bağlantı...
  15. B

Merhabalar geçen gün kasa fanı almıştım ve bugün geldi onları bağladım hali hazırda 4 kasa fanı vardı 2de ilave aldım ve bağladım başta sorun yoktu sonra fanın sesini dinlemek için kulağımı yanaştırdım yanık kokusu geldiğini fark ettim. İlk çalıştırmadan dolayı mı acaba derken koku azaldı...
  16. B

kasa fanı konumlandırma önerisi

hocam onu 14cm alırsam da çıkacak o fanı psu üstüne çekerim diye düşündüm ama şimdi değil ileride bi detaylı temizlik zamanı yaparım.
  17. B

anladım hocam o zaman 3 fanı da yukarı takmama gerek yok o zaman 2 tane alta bir tane üste şeklinde taksam yada tam tersi daha mı mantıklı olur? alt dediğim yer psunun üzeri orada da bir kalın ızgara var takabileceğim şekilde ekran kartının tam altına denk geliyor. birde arka egsoz fan yeri 14cm...
  18. B

Merhabalar. arkadaşlar Frisby FC-9435G model kasaya sahibim önde 3 adet hava giriş fanı, arkada 1 adet egsoz fanı mevcut ve çift radyatör ve fanlı kule tipi soğutucum var. şimdi 3lü kasa fanı seti sipariş verdim ama bunu nasıl montajlamam gerek karar veremedim. kasanın üstü mesh ızgara ve 360mm...
  19. B

GIGABYTE mı Galax mı

İkiside aynı fiyat özellik bakımından da fark göremedim ama size sormak istedim sizce hangisi
  20. B

Yakın tarihli Msi 40xx serisi ekran kartı satın aldıysanız 40 Euro Steam Kod

msi zaten forum'da konu açmış ben görmemişim ama ben gibi görmeyenler için hatırlatma olmuş oldu
Geri