Arama sonuçları: *

• Users: Krohn
  • Order by date
  1. K

The Last Of Us Part II Güncelleme sonrası optimizasyon sorunu

Amd sürümünü 25.3.2 ye yükseltmeyi denedin mi?
  2. K

TASARİMLAR NASIL YAPILIR

Ben tasarladım demiyor zaten nasıl tasarlanır diyor. Telefon numarası instagram gibi yerleri kapatmış. Canva pro alıp buna baka baka kendin de yapabilirsin bence
  3. K

Fiber iptalim yapılmıyor

ben de aynı şekilde millenicomdan muzdariptim. Beni 10 gün bekletmişlerdi. BTK 'ya şikayet ettiğimde arayıp iptal ettik komple dediler.
  4. K

Oyuncu Koltuğu Kolçak Değişimi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CJR56CG7/ref=ewc_pr_img_1?smid=A33496JDOUAHIC&psc=1 2 sene önce xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu almıştım. Şuan kolçaklar 2D. 4D kolçak alarak değiştirmek istiyorum. Vida yerleri aynı gibi duruyor ama emin olamadım. Linkteki kolçakla şu ankini değiştirebilir...
  5. K

🚨 ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞİYOR! 30 MİLYON İÇİN ⏱️

şubatta da aynı konu açılmış. 6 ay geçmiş. Ben zannetmiyorum çalışma saatlerinin düşeceğini. Çalışanın yararına ne yaptılar ki bunu yapsınlar.
  6. K

🔴SNERJİ REZİLLİĞİ PART 3 YAYINLANDI 🔴

böyle yapan firmaların bu kadar çok yüz bulmaması gerekiyor ki bu durum herkesin başına gelebilir. Sonuna kadar destekliyorum bu firmadan alışveriş yapmam daha. Tutumları çok yanlış.
  7. K

Yardım 5000 lira bandında tablet ihtiyacı

https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-Tablet-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B0CJVTJSY2/ref=sr_1_7?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2A6XLE5KSWTOM&dib=eyJ2IjoiMSJ9.B12SSMagyqv5rk118M7BP55VPcYCS2C2QywPh6qW7Zr-IHT1aE4sJnSAkkMJ-sfYEdFxMQhYJ8qgQJn8a9OUvO9KOFumFqHOay95HIQEiaHFDyaD6jIu7siT90...
  8. K

🚨 TİKTOK'UN DA KAPATILMASI AN MESELESİ! 🔥

işte bunu düşünemiyorlar ki. Sen tiktok kullanmıyor olabilirsin ama wp twitter vs. uygulamaları kullanıyorsun. O zaman ben de wp kullanmıyorum wp kapansın diyeyim aynı şey.
  9. K

Çözüldü✓ Kasa interneti görmediği için windows kuramıyorum

büyük ihtimalle ethernet driverı eksik. Hiçbir şey yoksa bilgisayarda ya yeniden format at ya da başka bilgisayardan ethernet driverını indirip kurmayı deneyebilirsin.
  10. K

Öneri 🎥 The Boys 🎥 4.Sezon Bugünden İtibaren Yayında Beyler ! 🎥

sansürlü sahneler var deniyor doğru mu acaba?
  11. K

Nasıl açıklayacağımı bilmiyorum

topmost diye bir uygulama var onu kullanabilirsin. seçtiğin uygulamayı her zaman üstte tutuyor diğer sekmeye geçsen bile gitmiyor.
  12. K

Yurtiçi kargodan mesaj geldi ama ptt ya atıyor dolandırıcı mı

pttnin kendi sitesi bile değil. net dolandırıcı
  13. K

Pc xiaomi telefonu görmüyor ?

tamam ondan sonra bilgisayara aktarabiliyo olman lazım fotoğrafları
  14. K

Pc xiaomi telefonu görmüyor ?

geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açtın mı?
  15. K

9.000 bütce 2k monitör önerisi

daha dün kullanmaya başladım bu monitörü çok iyi. Ben de bunu tavsiye ederim
  16. K

❌İndirim Bitti! SAMSUNG TAB S7 FE 300TL???

tablet sayfasına gir bakalım şuan ne kadar yazıyor. Belli ki yanlışlık olmuş. 300 tl'ye alacağına inanıyosan hayal dünyasındasın
  17. K

satıcı yanlış girmiş ürünü neyini anlamıryosun ki? Sıfırının fiyatı 10k olan tableti adamın 300 TL'ye göndereceğine falan mı inanıyosun?
  18. K

büyük ihtimalle kılıf yerine tablet yazmışlar
Geri