Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ Bilgisayar donması ve oyundan atması

Sistemin zaten cok iyi bence xmp yi acarkenki fps farki senin icin onemsin eger sorun yoksa kapali oyna oyunlarini (eger performans senin icin zaten yeterliyse)
  2. G

Amd nin ray traycingde bu kadar basarisiz oldugunu bilmiyordum

Ilk olarak ekran karti rx 7600 aman aman bir performans beklemiyorum zaten gpu score relic of life 1440 test etdim telefon ekran kartlari arasinda 10 du yerde :) Fikirleriniz nedir acaba ? 1707440735 Yanlis bakmisim rtx 2070 superle ayni gucte cikmis 1707440814 3060 dan daha iyiymis aslinda...
  3. G

xmp actikdan sonra raminizin fabrika mhz ni secin
  4. G

XMP aslinda ram overclock ama simdiye kadar bir sorun yaratdigini gormedim eger dogru mhz degerlerini secerseniz sorun yok performansinizi artdirir bende simdiye kadar bir sorun cikmadi 1707440051 raminiz kac mhz acaba ?
  5. G

Bu playstation modeli nedir

Ben azerbaycanliyim sorun yok bizde hepsinde 1 tb yaziyor ama kullana bilir alan 825 gb rahatlikla kullan sorun yok 1707439106 PS5 ve PS5 Slim'deki SSD diskinin boyutu aynıdır - 1 terabayt. PlayStation 5 sürümünde oyuncuların oyun indirmek için 825 GB'lık alanı var, kalan 175 GB'ı ise işletim...
  6. G

Cok komik kernel-41 in neden oldugunu bulamak istiyordum ama artik yok

Kernel-41 vardi ne oyun oynuya biliyordum ne furmark oyundayken restart atdi bende sinirlendim test etmeye calistim occt yi denedim simdiye kadar power test yaparken restart atiyordu artik yok furmark ta calisiyor oyunlarda occt de basirili 5 dk oncesinde restart atmisti 1 saatdir deniyorum...
  7. G

Kernel-41 ama garip olanindan

Oyuna girdigimde veya furmark baslatdigimda pc restart atiyor Event Wiewer da kernel-41 hatasi var ama Furmark i 800*600 cozunurlukte baslatdigimda sorun yok 800*600 olmasina bakmayin ekran kartim olan rx 7600 162W tuketdigini gordum test de bazen 1366*768 baslatinca problem olmuyor bazen ise...
Top Bottom