Arama sonuçları: *

1. N

3 Pin Bağlantı Sorunu

Arkadaşlar merhaba. Kasama 12 Cm RGB Fan aldım. Molex ve 3 Pin bağlantısı mevcut ancak 3 pin bağladığımda fan 4-5 saniye çalışıp stop ediyor. 3-4 Saniye sonra yeniden çalışıyor ve bu döngüyü tekrarlıyor. Molex bağlantıda sorunsuz çalışıyor. Kasa daha yeni bugün topladım. Sebebini anlayamadım...
  2. N

PSU Tavsiyesine ihtiyacım var

Ben bu firmanın psu ları çok basit görünüyor diye sikkate almamıştım şimdi baktım köklü bir firmaymış. Peki attığım linkteki 400w olanının farkı var mıdır fiyatı bana çok daha uygun...
  3. N

PSU Tavsiyesine ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba. Önümüzdeki hafta sistem toplayacağım. Sistemim pek güç harcayacak bir sistem değil ve ilerde ekleme yapmayı düşünmüyorum. Öncelikle sistemimi yazayım; Amd Ryzen 3 3200g Gigabyte b450m s2h Corsair 8gb 3000mhz ddr4 Adata su630 240gb ssd Ben bu sisteme Tx k3 kasa almayı...
  4. N

Ryzen 3 3200g için Anakart Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Ryzen 3 3200g işlemcili apu bir sistem topluyorum. Anakart fiyatları şuan bayağı artmış durumda. Tuhaf ki Asrock a320m anakart b450m lerden daha pahalı şuan. Benim işlemcime uygun, bios güncellemesinde sıkıntı yaşamayacağım, bütçe olarak en uygun anakart tavsiyelerinizi...
  5. N

Anakartın işlemci ile uyumu

Tamam o zaman teşekkür ediyorum. 1586611814 Bütçem kasaya max 1800
  6. N

Ancak sorunu yaşayan insanlar sistemin güncelleme yapacak kadar dahi açılmaduğını söylüyorlar.
  7. N

Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda sistem toplamayı düşünüyorum ancak bütçem fazlasıyla kısıtlı. Amd athlon 3000g almayı düşünürken bütçemi yeterince zorlayıp Ryzen 3 2200g ye çıktım. Ancak anakartımı asrock a320m kullanmam gerek b450m e çıkamam. İnternette bazı arkadaşların sistemini açamadığı...
Top Bottom