Neler Yeni

Anakartın işlemci ile uyumu

Navavaner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Saffet Şen
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda sistem toplamayı düşünüyorum ancak bütçem fazlasıyla kısıtlı. Amd athlon 3000g almayı düşünürken bütçemi yeterince zorlayıp Ryzen 3 2200g ye çıktım. Ancak anakartımı asrock a320m kullanmam gerek b450m e çıkamam. İnternette bazı arkadaşların sistemini açamadığı, bunun sebebinin anakartın işlemci ile uyumlu olmadığı söylediklerini gördüm. Bazı insanlar sorun yaşamaz iken bazıları bios'a bile giremeyip bios güncellemesi yapamamış. Ben daha uygun fiyata denk geldiği için parçaları ayrı alıp kendim toplayacağım. Toplu alsaydım aldığım yer kurup gönderecekti. Bu konuda bilgisi olan var mı? Şehrimde bulunan bir bilgisayarcıya durumu anlattım "sorun olursa getirirsin bios güncellemesi 100tl civarı" dedi. Bu sorun oluşur mu? Oluşursa kendim halletmemin bir yolu var mıdır? Şimdiden yardımcı olan-olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba daha dün galiba bu olaya tanıklık ettim bilgisayarcı abi işlemci arıyordu anakart bios güncellemesi için tabi senin bütçene kalmış bir şey olmadı ikinci ellerinede bakabilirsin uygun fiyata

Emre Baş

80+ Gold
Biosu kendin güncelleme yaprak kullanırsın sorun olmaz

ChainLee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Furkan Ayan
Anakart işlemci desteği mevcut eğer anakart sorunsuz olur ise çalışmayacağı için bir sebep yok biosu kendiniz halledersiniz korkmayın bu kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,167
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom