Arama sonuçları: *

1. QuArexSn

Ekran kartım en düşük grafikli oyunda bile %99

Bilgisayarda düşük grafikli, iyi grafikli bir oyun açsam hangi oyun olursa olsun %99 kullanımda ekran kartım rx 590 nitro 8gb
  2. QuArexSn

Amd driver sürekli default ayarlara dönüyor.

Burada ne yapacağım sağdaki power limiti arttırdım ama soldaki değişmiyor.
  3. QuArexSn

Anladım deniyeceğim.
  4. QuArexSn

Sadece msi afterburner kurulu olsa msi ayar sıfırlamıyor diye biliyorum. Çözüm olur mu?
  5. QuArexSn

Rx 590 amd ryzen 5 2600 16gb ram 1703924147 msi afterburnerda watt değiştirme ayarı kapalı o yüzden amd den yaptım. 1703924325 Ayarımı dışa aktarıp buraya aktardım. Şimdi kendi otomatik mi ayar yapıcak.
  6. QuArexSn

Amd'nin driverinda ekran kartında wattman hatası olduğu için sorunu watt ını arttırarak çözüyorum ancak bilgisayarı kapatıp açınca ayar sıfırlanıyor. Nasıl düzelteceğim konusunda bir fikriniz var mı?
  7. QuArexSn

The Last Of Us işlemci sıcaklığı çok yüksek

Öyle aga bende normalde 70 dereceyi geçtiniği görmüyordum. Ancak last of us da çok ısınıyor
  8. QuArexSn

Msi dan değerlere bakınca işlemci %60 kullanıyor
  9. QuArexSn

kasada 1 giriş 1 çıkış 2 fan var sadece 1701283153 8 gb vram var işlemci %60 kullanıma çıkıyor ısınma 2 3 saat sonra başlıyor aç kapa yapınca düzeliyor 2 3 saate kadar 80 derecede takılıyor 2 3 saat sonra oynanmayacak kadar drop giriyor. 1701283188 3 yıl oldu galiba
  10. QuArexSn

Aldığım zamandan bu yana hiç değiştirmedim. Elimde kalır işlemci diye.
  11. QuArexSn

rx 590 nitro+ ekran kartı
  12. QuArexSn

Zaten grafikleri çok yüksek olmasına rağmen drop giriyor.
  13. QuArexSn

Amd ryzen 5 2600 işlemci kullanıyorum. Stok fan ile soğutması var ancak bu zamana kadar rdr2, dying light 2 gibi büyük oyunlarda 70 dereceyi geçtiğini görmedim ancak last of usta 97 derece kadar çıkıyor. Oyun kaynaklı mı yoksa termal macun ile mi alakalı 3 ay kullanmadım bilgisayarı.
  14. QuArexSn

🔥İndirim TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör 169 TL

300 tl ye aldıktan sonra çıkan indirime bak.
  15. QuArexSn

Cs-2 oyunu açılırken kasma sorunu

Oyun ilk açıldığında normal bir durumdur. Garip bir soru olmuş. Oyun ilk açılırken assetler yüklenmeden mi açılsın.
  16. QuArexSn

Amd Ryzen 5 5600x 4070ti Uyumu Nasıl Olur?

7500f için sıvı soğutma şart stok fanla 97 derece görüyor.
  17. QuArexSn

Bilgisayar direkt BIOS'a atıyor

Ben eski bilgisayarımda aynı durumu yamaştım. Gidip baktırdığımda ssdnin bozulduğunu öğrendim. Bilgisayarda ani kapanma çökme fişten çekme gibi durumlarda yaşanıyor.
  18. QuArexSn

BF1 Aldım Oynamak İçin Ea Üyeliği Almalı Mıyım?

Benim oyun ea play de ben arkadaşı davet edemiyorum. Ancak arkadaş beni davet edebiliyor. Niye böyle bişey olabilir falan diye araştırdık. Arkadaş ekstra para verip premium almış o sayede davet edebiliyormuş ama steamde gerekmiyor olabilir.
  19. QuArexSn

Güncellemeden sonra açılmayan Samsung A52

Telefoncuya götürmekte fayda var ancak veriler büyük ihtimal kurtarılamaz.
  20. QuArexSn

BF1 Aldım Oynamak İçin Ea Üyeliği Almalı Mıyım?

Oyunun içinden alınıyor diye hatırlıyorum. Keşke oyunu silmeseydimde girip bakabilsem.
Geri