Arama sonuçları: *

1. N

Yardım Ses driver'ının çalışması için ekran kartı driver'ını devre dışı bırakmam gerekiyor ?

Çok garip bir sorunla karşılaştım. en son formatı 3-4 ay önce attım o zamandan bu zamana bir sıkıntı yoktu. 2 gün önce RX 580 4 GB kartıma OC yapmaya karar verdim. Arka planda witcher 3 açıkken çok ufak ayarları yükselttim aşağıda resim var. Bilgisayar mavi ekran verdi ama hata değil bildiğin...
  2. N

XPG 3000 Mhz ram Türkiye vs yurtdışı

Bu e-die Cpu-Z görsellerinde belli olmuyor mu ?
  3. N

Yardım Aliexpress Siparişim İptal Edilmiş

Takip numarasını kopyalayıp track24 sitesinden kontrol et
  4. N

Bu arada bütçe sıkıntım var onunda belirteyim. E-die dediğiniz nedir ?
  5. N

Arkadaşlar herkese merhaba, Şuan bilgisayarımda 8 GB xpg 3000 MHz ram var (amazon'daki ram). Dual channel yapmak için yeni bir ram alacağım fakat Türkiye'de 300 lira civarı para vermem gerekiyor. Aliexpress de ramlar daha uygun fakat bu sefer de garanti olmayacak. Ramlari alacağım mağazanın...
  6. N

Yardım Rampage RM-344 144hz satın aldım 165hz geldi

165 kullan, yanma durumu olsa bile ki sanmıyorum Garanti kapsamına giriyor
  7. N

Kargo firmalarının garipliği

MNG kargo ile geliyor. MNG'nin Gebze'de de transfer merkezi var.
  8. N

3K ya sistem önerir misiniz?

Monitörü, ekran Kartını, kasayı 2. El almanı tavsiye ederim
  9. N

Kargo firmalarının garipliği

16 ocakta Amazon.com'dan ram, trendyol'dan da işlemci siparişi verdim. Trendol 19 ocak'ta siparişinizi teslim ettik diye mesaj yolladı fakat öyle bişey yok. Aradım müşteri hizmetlerini anlattım durumu belki apartmanda ki başka birisine vermişlerdir diyor, ki yok öyle bişey 3 katlı apartman...
  10. N

3700 TL ye 2. El sistem

Bana soracak olursan 2. El rayzen toplanmaz. Bende 2. El ryzen sistem toplamak için yola çıktım ama 2. Eller sıfırdan daha pahalı. İ3 almak şuanda en mantiklisi sanırım. Ekran kartı dışında diğer parçalar bence 0 olsun. Hatta bekleyebilirsen biraz daha bekle ekran kartı stokları yenilecek...
  11. N

bu psu ile havaya uçmam demi

Benim kuzen i5 7400 işlemcili, r7 240(sanırım) ekran kartlı bilgisayarı, m.ö 1300 yılında üretilen kasadaki 250w psu'yu kullanarak çalıştırıyor. Lan olum takma 2 güne PC patlar dememin üstüne tam 1 yıl gibi bir süre geçti. Hâlâ da kullanıyor.
  12. N

FreeSync açık olmasına rağmen çalışmıyor

Evet onu bende çok duydum ama ben aynı zamanda grafik tasarım öğrenciyim. Renkler benim için önemli. Ki bence ips daha va'dan daha iyi şahsi fikrim
  13. N

Gittim aynı monitörün ips olanını aldım. Bakalım nasıl olcak
  14. N

Hangi Dil İle Başlamalıyım?

HTML CSS ve JavaScript öğren daha sonra da nodejs ile devam et. Nodejs'in önü açık geleceği var
  15. N

Free-sync AMD teknolojisidir. Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız g-sync teknolojini destekleyen bir monitörünüz olması lazım. Bu arada monitör nasıl almayı düşünüyorum
  16. N

Geforce NOW 100mbps internette fps sorunu

Ayarları otomatik ten çıkartın 60 FPS yapın. Sunucuyu almaya yapın
Top Bottom