Neler Yeni

Kargo firmalarının garipliği

nuhgnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Nuh
16 ocakta Amazon.com'dan ram, trendyol'dan da işlemci siparişi verdim. Trendol 19 ocak'ta siparişinizi teslim ettik diye mesaj yolladı fakat öyle bişey yok. Aradım müşteri hizmetlerini anlattım durumu belki apartmanda ki başka birisine vermişlerdir diyor, ki yok öyle bişey 3 katlı apartman. Şikayet talebi oluşturdular artık işlemci ne zaman elime geçer muamma. Amazon'dan aldığım ürün ise İstanbul'dan İstanbul'a İzmir aktarmalı geliyor. Garip!

Ekler

• Screenshot_20210120-102720.png
    Screenshot_20210120-102720.png
    227.7 KB · Hit: 39

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
16 ocakta Amazon.com'dan ram, trendyol'dan da işlemci siparişi verdim. Trendol 19 ocak'ta siparişinizi teslim ettik diye mesaj yolladı fakat öyle bişey yok. Aradım müşteri hizmetlerini anlattım durumu belki apartmanda ki başka birisine vermişlerdir diyor, ki yok öyle bişey 3 katlı apartman. Şikayet talebi oluşturdular artık işlemci ne zaman elime geçer muamma. Amazon'dan aldığım ürün ise İstanbul'dan İstanbul'a İzmir aktarmalı geliyor. Garip!
bir kargo şirketini transfer merkezi izmirdeydi hangi hatırlamıyorum ondan olabilir.

Cortana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir Demir
Cortana cevaplıyor:
trendyoldan ssd aldım ve 2.günde elimdeydi sürat ile

abdmtlcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Abdullah
Şubeye gittim dağıtıma çıktı dediler eve gittim teslim edemedik şubeden alın dediler kargo şirketleri böyle

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Cortana cevaplıyor:
trendyoldan ssd aldım ve 2.günde elimdeydi sürat ile
sürat ilemi şaşırdım açıkçası sürat kargo ile derdim var benim her seferinde bir şey alsam en az 1 hafta bekliyor beni ve hasas bir şey aldığımda ise her seferinde kırık gelioyor maalesef en iyi yurtiçi ups de iyidir.

Top Bottom