Arama sonuçları: *

• Users: Er3N;
  • Order by date
  1. Er3N;

Beklentinin Altında FPS

Aldığım yerden ramin değişmesini mi istemelimiyim? Ram'i değiştirince bu sorundan kesin kurtulurmuyum, birde bu anakarta uyumlu ram linki atabilir misin
  2. Er3N;

Beklentinin Altında FPS

Yasaksa silerim, bu videoya bakarak bu sistemi aldım. Bu videoda EXPO'yu açabiliyor.
  3. Er3N;

Beklentinin Altında FPS

240
  4. Er3N;

Beklentinin Altında FPS

Seçeneklerde sadece XMP ve EXPO 1 seçenekleri var haricinde bir şey yok. Haricinde baya bir şey denedim 1. slota takıp denedim 2.slota takıp denedim fakat hiçbir şekilde olmadı. Frekansları manuel ayarladım o da olmadı maalesef. Sorunun ram olduğunu düşünüyorum şu an aldığım yerden cevap bekliyorum.
  5. Er3N;

Beklentinin Altında FPS

2x8 yapsam etkili olur mu
  6. Er3N;

Beklentinin Altında FPS

Merhaba, daha önce laptop kullanıyordum ve ilk kez bir masaüstü bilgisayar satın aldım. Sistem özelliklerim şu şekilde: İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Ekran Kartı: Gigabyte RTX 5060 Eagle OC Anakart: Gigabyte B840M H RAM: TwinMOS 16 GB 5600 MHz CL36 (1x16 GB) Depolama: WD Blue 500 GB Gen4 M.2 NVMe...
  7. Er3N;

Yardım Expo Açınca Görüntü Gelmiyor

Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Ya da problem komple ram ile falan mı kaynaklı. Bios da diğer ayarları yapabiliyorum.
  8. Er3N;

Yardım Expo Açınca Görüntü Gelmiyor

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F GPU: Gigabyte RTX 5060 Eagle OC Anakart: Gigabyte B840M H RAM: Twinmos 16GB 5600MHz CL36 M2 Depolama: WD Blue 500GB Gen4 Soğutucu: Ocypus Gamma A20 ARGB Kasa ve PSU: Ocypus Gamma C50 650W İlk kez OEM paket satın aldım, bios ayarlarından EXPO açınca ekrana görüntü...
  9. Er3N;

Puff içime çektiğimde öksürüyorum

içmeyerek
  10. Er3N;

❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

Elinde fazladan kod olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Geri