Er3N;

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Er3N;
      Er3N;, Beklentinin Altında FPS başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aldığım yerden ramin değişmesini mi istemelimiyim? Ram'i değiştirince bu sorundan kesin kurtulurmuyum, birde bu anakarta uyumlu ram linki atabilir misin
    • Er3N;
      Yasaksa silerim, bu videoya bakarak bu sistemi aldım. Bu videoda EXPO'yu açabiliyor.
    • Er3N;
      240
    • Er3N;
      Seçeneklerde sadece XMP ve EXPO 1 seçenekleri var haricinde bir şey yok. Haricinde baya bir şey denedim 1. slota takıp denedim 2.slota takıp denedim fakat...
    • Er3N;
      2x8 yapsam etkili olur mu
    • Er3N;
      Er3N;, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Beklentinin Altında FPS başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, daha önce laptop kullanıyordum ve ilk kez bir masaüstü bilgisayar satın aldım. Sistem özelliklerim şu şekilde: İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Ekran...
    • Er3N;
      Er3N;, Yardım Expo Açınca Görüntü Gelmiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Ya da problem komple ram ile falan mı kaynaklı. Bios da diğer ayarları yapabiliyorum.
    • Er3N;
      Er3N;, Bellek (RAM) kategorisinde Yardım Expo Açınca Görüntü Gelmiyor başlıklı bir konu açtı.
      İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F GPU: Gigabyte RTX 5060 Eagle OC Anakart: Gigabyte B840M H RAM: Twinmos 16GB 5600MHz CL36 M2 Depolama: WD Blue 500GB Gen4...
      • 1788700971800.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,177
Üyeler
204,087
Son üye
Klazomena