Arama sonuçları: *

1. F

Modding Windows 11 iot enterprise Itsc key nerden alinir guvenli bir sekilde

Merhaba, Win 11 Iot Ltsc Enterprise KEY: KBN8V-HFGQ4-MGXVD-347P6-PDQGT Bu keyi girdikten sonra bir kms sunucusu ile lisanslayabilirsin.
  2. F

Revenge Cold Frost 603 Kule Tipi Soğutucu Alınır Mı?

Tamamdır teşekkürler
  3. F

intel i5 12400F işlemcim var, bütçem 1000₺ işlemci stok fan ile yük altında 95 dereceleri görüyor.
  4. F

Arkadaşlar merhaba şöyle bir kule tipi soğutma almayı düşünüyorum, kullanan varmı sizce alınabilir mi? Revenge Cold Frost 603 Kule Tipi 3 Fanlı Rainbow Gaming Işlemci Fanı 6 Bakır Kanallı Cpu Fan Soğutma Sistemi...
  5. F

Yardım MOTOR ALACAGIM AMA NE ALMALIYIM

eğer A2 alabiliyorsan A2 almanı öneririm. 150k butçe ile güzel motorlar alabilirsin mesela pulsarın NS200 modeli güzel bir model
  6. F

i5 12400f ISINMA SORUNU

Aynı işlemci bendede var. işlemci yük altında 100 dereceyi hertürlü görüyor. stok fan kullanıyorum yeni bir fan almadan önce kaliteli bir termal macun sipariş ettim belki sorun macundadır diye düşünüyorum. Macun geldikten sonra değerleri sizinle paylaşırım.
  7. F

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Merhabalar bende monitörü sipariş verdim başta çok kararsız kalmış olsamda, umarım beklediğim gibi güzel gelir. İyi Akşamlar.
Geri