Bu iot degilo keyler firmalara veriliyor genellikle. https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-enterprise-ltsc-lisans-key/ buradan deneyebilirsn
Windows 11 iot normal windows tan indirdigim iso bu key i kabul etmiyor malesefMerhaba,
Win 11 Iot Ltsc Enterprise
KEY: KBN8V-HFGQ4-MGXVD-347P6-PDQGT
Bu keyi girdikten sonra bir kms sunucusu ile lisanslayabilirsin.
massgrave kullan. virüs falan diyen cahillere de bakma zaten açık kaynak m
Massragrave dusundum fakat windows un sitesinden indirdigim iso da ise yaramiyor fakat ne hikmetse kendi sitelerinden indirilen isoda ise yariyor ben burda bi bit yenigi ararim ve kendi sitelerindeki isoyu aktif ettim urun anahtarimi aldim orjinal isoya girmeye calstim fakat ise yaramadimassgrave kullan. virüs falan diyen cahillere de bakma zaten açık kaynak kodlu
Almana gerek yok. Şu konuyu inceleyebilirsin.
Son dönemde forumda sıkça "Windows'u veya Office'i ücretsiz nasıl etkinleştiririm?" gibi sorular geliyor. Bu rehberle, herkesin kolayca uygulayabileceği açık kaynaklı bir çözümü paylaşmak istiyorum. Ayrıca, GitHub sayfasını da ekliyorum girip repo'ya bakabilirsiniz.
Microsoft Activation Scripts (MAS) Nedir?
Açık kaynaklı bir Windows ve Office etkinleştirici olan MAS, HWID, Ohook, KMS38 ve Online KMS gibi etkinleştirme yöntemlerini destekler. Ayrıca gelişmiş sorun giderme özellikleri sunar. Windows 11 Iot LTSC sürümünü bile bununla etkinleştirdim henüz bir sorun da olmadı...
Mas script keyi Elle giremezsin zaten Elle girmen için sunucuya bağlantıyı da Elle sağlayacaksınMassragrave dusundum fakat windows un sitesinden indirdigim iso da ise yaramiyor fakat ne hikmetse kendi sitelerinden indirilen isoda ise yariyor ben burda bi bit yenigi ararim ve kendi sitelerindeki isoyu aktif ettim urun anahtarimi aldim orjinal isoya girmeye calstim fakat ise yaramadi
TeşekkürlerAlmana gerek yok. Şu konuyu inceleyebilirsin.
Son dönemde forumda sıkça "Windows'u veya Office'i ücretsiz nasıl etkinleştiririm?" gibi sorular geliyor. Bu rehberle, herkesin kolayca uygulayabileceği açık kaynaklı bir çözümü paylaşmak istiyorum. Ayrıca, GitHub sayfasını da ekliyorum girip repo'ya bakabilirsiniz.
Microsoft Activation Scripts (MAS) Nedir?
Açık kaynaklı bir Windows ve Office etkinleştirici olan MAS, HWID, Ohook, KMS38 ve Online KMS gibi etkinleştirme yöntemlerini destekler. Ayrıca gelişmiş sorun giderme özellikleri sunar. Windows 11 Iot LTSC sürümünü bile bununla etkinleştirdim henüz bir sorun da olmadı...
Orjinal iot de massgrave ise yaramiyor niye kendi sitelerindeki isoda sadece ise yariyor sizcede bi bit yenegii yok mu isin icinde?Mas script keyi Elle giremezsin zaten Elle girmen için sunucuya bağlantıyı da Elle sağlayacaksın![]()
kendi sitesindeki iso dediğin eğer ki massgrave.dev ise zaten isolar microsoft sunucusundan geliyor indirme linkine bakarsan microsoft domainini görürsün.Massragrave dusundum fakat windows un sitesinden indirdigim iso da ise yaramiyor fakat ne hikmetse kendi sitelerinden indirilen isoda ise yariyor ben burda bi bit yenigi ararim ve kendi sitelerindeki isoyu aktif ettim urun anahtarimi aldim orjinal isoya girmeye calstim fakat ise yaramadi
https://massgrave.dev/windows_ltsc_links burdan bahsediyorumkendi sitesindeki iso dediğin eğer ki massgrave.dev ise zaten isolar microsoft sunucusundan geliyor indirme linkine bakarsan microsoft domainini görürsün.
massgrave sunucularında iso dosyası bulunmuyor. bir yerde yanlış kod girmişsindir