Modding Windows 11 iot enterprise Itsc key nerden alinir guvenli bir sekilde

Yusuf🏳

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhaba uzun zaman once windows 11 iot enterprise Itsc surumune gecmey3 karar verdim fakat key bulamadim needen bulabilirim script istemiyorum

Merhaba,
Win 11 Iot Ltsc Enterprise
KEY: KBN8V-HFGQ4-MGXVD-347P6-PDQGT
Bu keyi girdikten sonra bir kms sunucusu ile lisanslayabilirsin.

massgrave kullan. virüs falan diyen cahillere de bakma zaten açık kaynak kodlu

Almana gerek yok. Şu konuyu inceleyebilirsin.

massgrave kullan. virüs falan diyen cahillere de bakma zaten açık kaynak m

massgrave kullan. virüs falan diyen cahillere de bakma zaten açık kaynak kodlu
Massragrave dusundum fakat windows un sitesinden indirdigim iso da ise yaramiyor fakat ne hikmetse kendi sitelerinden indirilen isoda ise yariyor ben burda bi bit yenigi ararim ve kendi sitelerindeki isoyu aktif ettim urun anahtarimi aldim orjinal isoya girmeye calstim fakat ise yaramadi

Massragrave dusundum fakat windows un sitesinden indirdigim iso da ise yaramiyor fakat ne hikmetse kendi sitelerinden indirilen isoda ise yariyor ben burda bi bit yenigi ararim ve kendi sitelerindeki isoyu aktif ettim urun anahtarimi aldim orjinal isoya girmeye calstim fakat ise yaramadi
Mas script keyi Elle giremezsin zaten Elle girmen için sunucuya bağlantıyı da Elle sağlayacaksın :)

Teşekkürler

Mas script keyi Elle giremezsin zaten Elle girmen için sunucuya bağlantıyı da Elle sağlayacaksın :)
Orjinal iot de massgrave ise yaramiyor niye kendi sitelerindeki isoda sadece ise yariyor sizcede bi bit yenegii yok mu isin icinde?

kendi sitesindeki iso dediğin eğer ki massgrave.dev ise zaten isolar microsoft sunucusundan geliyor indirme linkine bakarsan microsoft domainini görürsün.
massgrave sunucularında iso dosyası bulunmuyor. bir yerde yanlış kod girmişsindir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,624
Üyeler
186,509
Son üye
alperenn06x
Geri