C

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• C
      caedus, FPS Ağırlıklı Oyunlar İçin Laptop başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Teşekkürler hocam, inceleyeceğim
    • C
      caedus, FPS Ağırlıklı Oyunlar İçin Laptop başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam kullanımıma bu uyuyor, kasayı maalesef sürekli taşıyamam.
    • C
      caedus, Laptop Önerileri kategorisinde FPS Ağırlıklı Oyunlar İçin Laptop başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar, Ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum, bütçem 60-70k civarında. Önerileriniz için teşekkür ederim.
    • C
      caedus, Betaplus İade Hakkında başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Herkese selamlar, Bugün iade sürecim onaylandı, para iadesi alıyor olacağım. Süreçte görüş bildiren herkese teşekkür ederim.
    • C
      Maalesef satıcı her mesajıma bot cevapları vermeye devam ediyor. İade talebi oluşturdum, yarın ürünü yolluyorum. Sonrası ne olur artık bilemiyorum. Duruma...
    • C
      Geçmiş olsun ilerleyen süreçte duruma dair bilgilendirme yaparsanız forum için faydalı olacaktır.
    • C
      Hocam size de geçmiş olsun. Bir şirketin bu kadar kendi sattığı ürünün arkasında durmaması beni gerçekten şok etti. Bunu birçok farklı kişiye yaşatmış...
    • C
      Şikayetvar.com a kayıt açabilirsin twitter üzerinden de tüketici deneyimleri gibi sayfalar var buralara konuları yazıp paylaştırabilirsin. Eğer yüksek...
    • C
      Hocam beni de şu şaşırtıyor, benzer problemleri yaşayan birçok müşteri olduğunu biraz araştırınca görüyoruz. Ancak gaming gen çok güvenilir gibi bir algı...
    • C
      Çok haklısınız, ben hep satıcıya dikkat ederdim bir seferlik böyle bir hata yaptım. Muhtemelen de bana çok pahalıya patlayacak, iade kabul edeceklerini hiç...
    • C
      Hocam görüşünüz için teşekkür ederim. Gamin.gen.tr'yi az önce aradım. Betaplus ile alakalı konularda yardımcı olamayacaklarını ilettiler. Kargo kısmı ile...
    • C
      caedus, Monitör kategorisinde Betaplus İade Hakkında başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar, Trendyol üzerinden Betaplus satıcısından Asus ROG Strix XG27AQWMG model bir monitör satın aldım. Ürün bana geldi, kargoda bir sıkıntı yoktu...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,788
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri