Maalesef satıcı her mesajıma bot cevapları vermeye devam ediyor. İade talebi oluşturdum, yarın ürünü yolluyorum. Sonrası ne olur artık bilemiyorum. Duruma...
Hocam size de geçmiş olsun. Bir şirketin bu kadar kendi sattığı ürünün arkasında durmaması beni gerçekten şok etti. Bunu birçok farklı kişiye yaşatmış...
Şikayetvar.com a kayıt açabilirsin twitter üzerinden de tüketici deneyimleri gibi sayfalar var buralara konuları yazıp paylaştırabilirsin. Eğer yüksek...
Hocam beni de şu şaşırtıyor, benzer problemleri yaşayan birçok müşteri olduğunu biraz araştırınca görüyoruz. Ancak gaming gen çok güvenilir gibi bir algı...
Çok haklısınız, ben hep satıcıya dikkat ederdim bir seferlik böyle bir hata yaptım. Muhtemelen de bana çok pahalıya patlayacak, iade kabul edeceklerini hiç...
Hocam görüşünüz için teşekkür ederim. Gamin.gen.tr'yi az önce aradım. Betaplus ile alakalı konularda yardımcı olamayacaklarını ilettiler. Kargo kısmı ile...
Merhabalar, Trendyol üzerinden Betaplus satıcısından Asus ROG Strix XG27AQWMG model bir monitör satın aldım. Ürün bana geldi, kargoda bir sıkıntı yoktu...