caedus isimli üyenin son içerikleri

1. C

FPS Ağırlıklı Oyunlar İçin Laptop

Teşekkürler hocam, inceleyeceğim
  2. C

Hocam kullanımıma bu uyuyor, kasayı maalesef sürekli taşıyamam.
  3. C

Selamlar, Ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum, bütçem 60-70k civarında. Önerileriniz için teşekkür ederim.
  4. C

Betaplus İade Hakkında

Herkese selamlar, Bugün iade sürecim onaylandı, para iadesi alıyor olacağım. Süreçte görüş bildiren herkese teşekkür ederim.
  5. C

Betaplus İade Hakkında

Maalesef satıcı her mesajıma bot cevapları vermeye devam ediyor. İade talebi oluşturdum, yarın ürünü yolluyorum. Sonrası ne olur artık bilemiyorum. Duruma göre ilerleyeceğim.
  6. C

Betaplus İade Hakkında

Hocam size de geçmiş olsun. Bir şirketin bu kadar kendi sattığı ürünün arkasında durmaması beni gerçekten şok etti. Bunu birçok farklı kişiye yaşatmış olmalarına rağmen hala güvenilir algısının olması da çok saçma. Normal şartlar altında yerden yere vuruluyor olması lazımdı. Bundan sonra her...
  7. C

Betaplus İade Hakkında

Hocam beni de şu şaşırtıyor, benzer problemleri yaşayan birçok müşteri olduğunu biraz araştırınca görüyoruz. Ancak gaming gen çok güvenilir gibi bir algı var. Bundan sonra büyük pazaryerleri doğrudan satıcı olmadığı sürece alışveriş yapmayacağım. Herkese değerli görüşleri için teşekkür ederim...
  8. C

Betaplus İade Hakkında

Çok haklısınız, ben hep satıcıya dikkat ederdim bir seferlik böyle bir hata yaptım. Muhtemelen de bana çok pahalıya patlayacak, iade kabul edeceklerini hiç sanmıyorum. Ne Trendyol verdiği hizmetin ne de Betaplus sattığı ürünün arkasında durmuyor.
  9. C

Betaplus İade Hakkında

Hocam görüşünüz için teşekkür ederim. Gamin.gen.tr'yi az önce aradım. Betaplus ile alakalı konularda yardımcı olamayacaklarını ilettiler. Kargo kısmı ile ilgili söylediğiniz çok mantıklı bunu satıcıya da ileteceğim.
  10. C

Betaplus İade Hakkında

Merhabalar, Trendyol üzerinden Betaplus satıcısından Asus ROG Strix XG27AQWMG model bir monitör satın aldım. Ürün bana geldi, kargoda bir sıkıntı yoktu. Kutusunu açıp monitörü çıkardığımda monitörün boydan boydan çizik ve ufak da bir noktasının kırık olduğunu gördüm. Ürünü fişe bile takmadan...
  11. C

80-90k Laptop Önerisi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0F6VVWNXQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2I35WCWHYP48F&psc=1 hocam bu modele ne dersiniz?
  12. C

80-90k Laptop Önerisi

Selamlar, World card ile peşin fiyatına 9 taksitli 80-90k civarına laptop satın almak istiyorum. Amazon'da bazı laptoplarda peşin fiyatına 9 taksit oluyor, hepsiburada'da 6 taksit oluyor. Amazon'dan önerebilirseniz sevinirim.
  13. C

Game Garaj Elite S23 Alınır Mı?

Selamlar, peşin fiyatına 6 taksitle https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s23-amd-ryzen-7-7800x3d-32gb-ram-1tb-ssd-rx9070xt-16gb-240mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-oem-paket-pm-HBC0000BKKHCB sistemini almayı düşündüm. Sizce alınır mı? Sistem özellikleri: İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D...
  14. C

🔥İndirim 🔥TRENDYOL Pc Hocası 9 taksit sistem🔥

https://www.trendyol.com/gamers-arena/pch-ga1-16gb-rt9070xt-amd-ryzen-5-7500x3d-32gb-ddr5-1tb-ssd-750w-oem-paket-p-966709352 Buna ne dersiniz alınır mı?
  15. C

Vatan Sistem Önerisi

Hocam amazondan önerebileceğiniz bir oem paket varsa ona da bakabilirim
Geri