caedus isimli üyenin son içerikleri

1. C

Hp Omen Laptop İçin 25-35 Bin TL Arası OLED Monitör Önerisi

XG27AQWMg aldım hocam, biraz grey banding var ama beni rahatsız etmedi. Gri renk tonları hariç çok beğendim.
  2. C

Gerçekten monitör işi çok zormuş ya. Amazon satıcılı 29200 TL'ye MO27Q3 çok ilgimi çekti. Ancak yine XG27AQWMg modeli kafamı karıştırdı, Trendyol'da 34k'ya incehesap satıcılı alabiliyorum. Ama yine grey banding sorunu çok düşündürüyor, grey banding çıkarsa sonraki iade süreci çok soru işaretli.
  3. C

AAA oyunlar için tabii o FPS değerlerini almak zaten zor da rekabetçi oyunları da 1080'de oynarım yine düzgün FPS değerlerinde oynarım diye düşünmüştüm. Dual mod bir şeyler bakmak ya da direkt 2k bir şey almak daha mantıklı olacak sanırım. İşin doğrusu 2k olanların da fiyatlarını gereksiz fazla...
  4. C

MSI 165 Hz oluşu hariç çok ilgimi çekti aslında. Bu fiyat aralığında eksiği olmayan bir monitör yok sanırım.
  5. C

MO27U2 mü bu ürünler mi, hangisi daha mantıklı olur hocam? 2k ancak 31k'ya MO27Q28GR da varmış, o nasıldır?
  6. C

Hocam 4k öneriniz var mıdır? Amazon ve trendyolda incehesap satıcılı ürünler de var, değişim konusunda nasıllar bilginiz var mıdır?
  7. C

Öneriler için teşekkür ederim :)
  8. C

Hocam bu model çok güzel ancak bu satıcı bana kırık monitör yolladı ve iade sürecinde almamak için ellerinden geleni yaptılar. O sebeple maalesef biraz mesafeliyim.
  9. C

Bir öneri yok mudur?
  10. C

Selamlar, Elimde HP Omen Max 16 255HX 5080 model laptop var. Buna ikinci monitör olarak 1080p 144 Hz monitör kullanıyorum ancak bunun yerine yeni bir OLED monitör almak istiyorum. Ağırlıklı olarak CS2 oynasam da diğer oyunları da oynuyorum. Yaklaşık bir ay kadar önce XG27AQWMgmodel monitör...
  11. C

FPS Ağırlıklı Oyunlar İçin Laptop

Teşekkürler hocam, inceleyeceğim
  12. C

Hocam kullanımıma bu uyuyor, kasayı maalesef sürekli taşıyamam.
  13. C

Selamlar, Ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum, bütçem 60-70k civarında. Önerileriniz için teşekkür ederim.
  14. C

Betaplus İade Hakkında

Herkese selamlar, Bugün iade sürecim onaylandı, para iadesi alıyor olacağım. Süreçte görüş bildiren herkese teşekkür ederim.
  15. C

Betaplus İade Hakkında

Maalesef satıcı her mesajıma bot cevapları vermeye devam ediyor. İade talebi oluşturdum, yarın ürünü yolluyorum. Sonrası ne olur artık bilemiyorum. Duruma göre ilerleyeceğim.
Geri