Arama sonuçları: *

1. VenneS

Ps5 buldum ama ilk defa konsol alacağım Yardım

Hocam ürün saibeliyim diye bağırıyor. Kesinlikle bir sakatlık var. Geçenlerde series s xbox sattım 8 bine. Bu fiyatta ps5 imkansız, birde çift kol. Ayrıca şişko kasalarda 1tb hafıza bulunmuyor. 825gb . Yurt dışı ürünü olsa dahi bu fiyata imkansız. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
  2. VenneS

Hp arizalı 3050ti laptopum yerine 4080 li cihaz onerdi yazdığım son gelişmeyi okuyun!!!

Üstat güncel kurdan ödeme yapacaklarını düşünmüyorum açıkçası. Dediğim gibi 13 ay sonra ben iade surecini yaşamıştım. Ancak fatura tutarı ne ise o bana ödenmişti, birde seçeneklerde eşdeğer sıfır cihaz seçeneği sunuldu. Hali hazırda sıfır eşdeğer cihaz alsan dahi bunca soruna karşın senin işini...
  3. VenneS

Hp arizalı 3050ti laptopum yerine 4080 li cihaz onerdi yazdığım son gelişmeyi okuyun!!!

Epey zaman geçti üstünden ancak mail süreci tamamlanıp iban bilgileri paylaşıldıkça maks. 1 hafta içinde iade yaptılar. Üründen memnun kalmasam da beni mağdur etmedikleri için memnun kalmıştım. Konuyuda özet geçeyim, laptop kendiliğinden donup kalıyordu, garantiye gönderdim yine aynı sorun devam...
  4. VenneS

Hp den 2011 yılında böyle bir sorun yaşamıştım. Tekrar eden sorunlar nedeni ile cihazı kullanmadığımı konuyu thh ye taşıyacağım bildiren bir mail atmıştım. Bana bunun sonucunda eşdeğer sıfır ürün/fatura bedelini iade teklif etmişlerdi. O zaman fiyat farkları bu şekilde olmadığı için para...
Geri