Arama sonuçları: *

1. Peganeo

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Websiteden değil uygulama ile test yap. https://www.xbitlabs.com/live-polling-rate-testing/ Buradaki konuda programı paylaşmışlar. Tam 8000 Hz görmüyor ama oralara kadar çıkabiliyor.
  2. Peganeo

Gümrüklemeyi yapan şirket il içi dağıtım yapan şirkete kargoyu teslim edecek anlamına geliyor olması lazım.
  3. Peganeo

Sisteme geç yüklüyorlar bazen, 12:19'da tamamlanan iş 14:44 gibi sisteme girildi.
  4. Peganeo

Switchden dolayı mı yoksa kasasından dolayı mı?
  5. Peganeo

Bundan sonrası benim için MNG'ye bağlı oluyor. Bence bugün kargoya çıkar en kötü pazartesi kargoya verilir.
  6. Peganeo

Benim bugün gümrük işlerim halledilmiş. Müşteri hizmetlerine neden güncelleme yapılmadığını sordunuz mu?
  7. Peganeo

Bazen sekteye uğrayabiliyor en iyisi gümrük işini hangi firma yapıyorsa onu arayıp bilgi almak olacaktır.
  8. Peganeo

Bende böyle kaldı, umarım hızlıca gümrüğü hallederler.
  9. Peganeo

Bir kaç forum da, Reddit'de ve Youtube videosunda kablosuz bağlantısı sebebiyle oluşan takipte dengesizlik sorunu ile ilgili problem olduğunu gördüm. Mouseu almıştım fakat bunları görünce iptal ettim. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  10. Peganeo

Rx 550'li 2 kasa arasında kaldım anlayanlar yardımcı olabilir mii

Bu almak istediğin ürünler de eski ve muhtemelen ikinci el parçalar. En azından ikinci elden daha iyi ürünler alabilirsiniz.
  11. Peganeo

Teslim En İyileştirme sürekli açılıyor

Hatırlamıyorum, bu olaydan sonra bir çok kez format attım. Şu anda öyle bir problem yaşamıyorum.
  12. Peganeo

Boynum tutuldu hareket edemiom

Aynı sorunu yaşadım ve yaklaşık 1-2 hafta da geçiyor. Verilen ilaçları kullanmaya devam edin yakın zamanda düzelirsiniz.
  13. Peganeo

Çözüldü✓ Ryzen 5600G Değerlerim Nasıl ?

Neyin değerini değerlendirelim? Doğru düzgün bir veri göremiyorum. Boşta bu derecelerdeyse iyi duruyor ki zaten kıştayız.
  14. Peganeo

Yardım Xiaomi sürüm düşürme yardım edin

Öyle bir şey yok. Çoğu sürümler kararsız olabiliyor ve gelecek güncellemelerde bunlar düzeltiliyor. Fakat başka problemler arkasından getirebiliyor.
  15. Peganeo

Yardım Xiaomi sürüm düşürme yardım edin

Eski sürüme düşürmek için Bootloader açmanız gerekiyor. Bootloader açtıktan sonra TWRP/OrangeFox Recovery kurmanız gerekiyor. Kurulumları tamamladıktan sonra Recovery ROM bulup yüklemeniz gerekiyor ama hiç gerek yok. Bootloader açmışken Custom ROM yüklemek daha mantıklı. Önerebileceğim...
  16. Peganeo

speedtest.net CHP reklamı

Belli oluyor kimin olup olmadığı. "bom boş kahkaha atanlara ayar oluyorum"
  17. Peganeo

Bu kanaate nereden vardınız?
  18. Peganeo

Oldukça fazla komik.
  19. Peganeo

Kapıda Kaldım Yardım

Benim de yanımda yoktu, markete gidip makas rica ettim. Gidip orada kestim. İşimi halledip geri getirdim.
  20. Peganeo

Kapıda Kaldım Yardım

Kalın pet şişe bulup onu düz bir şekilde kesin o şekilde açmayı deneyin. Bir kere başıma gelmişti bu şekilde açmıştım. Sprite, Coca Cola, Pepsi ve Bim deki bazı şişeler kalın oluyor onlardan da bulup kullanabilirsin.
Top Bottom