🔥İndirim HONEYWELL TurboForce Turbo Vantilatör 800TL

Ekler

• 1752053837222.webp
    1752053837222.webp
    10.5 KB · Hit: 71
Az önce ürünü teslim aldım beklediğimden iyi çıktı. Dokunmatik, hassas, muhallebi cihazlardan değil. Analog ve basit bir cihaz. Dayanıklı hissettiriyor. Sessizlik isteyenleri çok memnun etmeyecektir ama fiyatına göre çok iyi performans veriyor. Tek eleştirim en düşük hızda biraz daha düşük devirli olabilirdi. Direkt serinletme odaklı çalışıyor, "azıcık üfleyiver" modu yok :D

Alınır mı beyler? Bu fiyata rakibi yok gibi. 100 lira kupon bende çıkmadı ama 900 de çok iyi fiyat doğrusu.
usta bugun geldi ayagimin altina koydum bi esiyor bi ferahladim abooo bir de sessiz ki pc fani gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce ürünü teslim aldım beklediğimden iyi çıktı. Dokunmatik, hassas, muhallebi cihazlardan değil. Analog ve basit bir cihaz. Dayanıklı hissettiriyor. Sessizlik isteyenleri çok memnun etmeyecektir ama fiyatına göre çok iyi performans veriyor. Tek eleştirim en düşük hızda biraz daha düşük devirli olabilirdi. Direkt serinletme odaklı çalışıyor, "azıcık üfleyiver" modu yok :D
bence fan boyutuna gore gayet sessiz

Of merak ettim bi an önce benimkide gelse keşke nasıl 1 günde geliyo

Of merak ettim bi an önce benimkide gelse keşke nasıl 1 günde geliyo

Oturduğun yere göre değişir ama bir aksilik olmadığı sürece Prime'a özel ertesi gün teslimat oluyor hocam. Gece 12'de aldım öğle 12'de geldi benimki :D İndirim günleri diye sarkma olmuştur belki bu seferlik. Ürün seni pişman etmeyecek diyebilirim hem kompakt hem performanslı.

CVS olaı al daha kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HT900L ile HT900NE4 ile arasındaki fark ney biliyor musunuz? Sadece renk farkı mı var?
ben koyu mavi rengini aldım bakalım nasıl çıkacak

Geldi benimki de. Birinci kademe hafif estiriyor, ikinci kademe ferahlatıyor, üçüncü kademe üşütüyor. Tabii bu 30 cm - 1m mesafeden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,709
Üyeler
183,881
Son üye
baris628
Geri