Taşınabilir Elle Tutulabilir Dijital Göstergeli Vantilatör 259,9 ₺

1 tane 7000 rpm canavar gibi server fanım var :D
şu aparttan bastırtıcam arkadaş composor gibi üflesin yüzüme altada bir motor atıcam ohh :D
1746598744684.webp

Mümkünse bataryalı almayın. Taşımak için ne kadar güzel olsa da PC başında kullanmaya yetersiz. Çünkü devamlı sarjda kullanmak zorunda kaliyorsun erken bozuluyor. Bunu aliexpressten almıştım, 1 hafta dayanmadı malesef. Üfleme olarak çok güçlü olduğu doğru. Bu bozulunca aliexpressten Topk K52 aldım daha güçlü ve hala canavar gibi.

pc başında elinize gelecek şekilde tutmak iyi olur aslında yazın el terlemesine karşı
pc başı için kullanılacaksa daha büyük fanlı olanlar tercih edilebilir. bende linkte ilettiğim ürün var boyut olarak fanının çapı 13 cm

geçen sene temudan almıştım gerçekten bilgisayar başında işe yarıyor serinletiyor

bir işe yaramaz 12cm fana 12v pil bağla çok daha etkili olur

Son hızda çalıştırırsanız hem sizin hem yanınızdakilerin sesten başı ağrır. Onun haricinde güzel alet zamanında aliexpressten 1 dolara almıştım hala sapasağlam kullanıyorum. Uzaktan tutarsanız hafif esinti yapıyor o bile serinlemeye yeter.

şarjda kullanmayı denemeyin hemen bozuluyor , nereden bildiğimi sormayın :D

TOPK marka olanı var çok sağlam üflüyor. Uzun kulmnamdım ancak aşırı kaliteli marka. Bu modelin markası yok heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,092,433
Üyeler
173,654
Son üye
Canopus96
Geri