pegasus_2
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
arkadaşlar şu ikisi arasında kaldım yardımcı olur musunuz?
yukarıda paylaştığım üründen hangisini alırdın hocam?Koçtaştan almasa idim alırdım belki. Dönme hareketi yapıyorsa baya iyi fiyat.
prime üyeliğiniz yoksa çıkmıyabilir. bende prime var çıktı büyük ihtimalle prime'la alakalıkod çalışmıyor.
prime'ım ülkeye ilk geldiği günden beri var.prime üyeliğiniz yoksa çıkmıyabilir. bende prime var çıktı büyük ihtimalle prime'la alakalı
yeni hesap aç, yeni hesaplara 450/150 veriyor o şekilde alprime'ım ülkeye ilk geldiği günden beri var.
100 lira mühim değil yayeni hesap aç, yeni hesaplara 450/150 veriyor o şekilde al
usta bugun geldi ayagimin altina koydum bi esiyor bi ferahladim abooo bir de sessiz ki pc fani gibiAlınır mı beyler? Bu fiyata rakibi yok gibi. 100 lira kupon bende çıkmadı ama 900 de çok iyi fiyat doğrusu.
bence fan boyutuna gore gayet sessizAz önce ürünü teslim aldım beklediğimden iyi çıktı. Dokunmatik, hassas, muhallebi cihazlardan değil. Analog ve basit bir cihaz. Dayanıklı hissettiriyor. Sessizlik isteyenleri çok memnun etmeyecektir ama fiyatına göre çok iyi performans veriyor. Tek eleştirim en düşük hızda biraz daha düşük devirli olabilirdi. Direkt serinletme odaklı çalışıyor, "azıcık üfleyiver" modu yok![]()
Of merak ettim bi an önce benimkide gelse keşke nasıl 1 günde geliyoAz önce ürünü teslim aldım beklediğimden iyi çıktı. Dokunmatik, hassas, muhallebi cihazlardan değil. Analog ve basit bir cihaz. Dayanıklı hissettiriyor. Sessizlik isteyenleri çok memnun etmeyecektir ama fiyatına göre çok iyi performans veriyor. Tek eleştirim en düşük hızda biraz daha düşük devirli olabilirdi. Direkt serinletme odaklı çalışıyor, "azıcık üfleyiver" modu yok![]()
Of merak ettim bi an önce benimkide gelse keşke nasıl 1 günde geliyo
CVS olaı al daha kaliteliarkadaşlar şu ikisi arasında kaldım yardımcı olur musunuz?
ben koyu mavi rengini aldım bakalım nasıl çıkacakHT900L ile HT900NE4 ile arasındaki fark ney biliyor musunuz? Sadece renk farkı mı var?
Bende siyah olanı aldım, bakalım gerçekten güzel performans verecek mi.ben koyu mavi rengini aldım bakalım nasıl çıkacak