Arama sonuçları: *

1. E

Fan Bağlantısı Hakkında Yardım

Pompa montajında sorun varmı
  2. E

Fan Bağlantısı Hakkında Yardım

Ben bu fanları birleştirdim fakat bu pompanın üstündeki fanıdamı cpu fana takacam.
  3. E

Yardım Mouse'mun kaplamasında sıkıntı var ne yapmalıyım?

Değişime yollasam kaç gün sürer ve kesin deişirmi
  4. E

Yardım Mouse'mun kaplamasında sıkıntı var ne yapmalıyım?

6 gün önce hepsi burada üzerinden asus tuf gaming m3 gen 2 maus aldım lakin sonradan fark ettim mausun RGB sinin sol çaprazında gece RGB yi açtımda yakından bakılınca küçük noktalar var. Ne yapmalıyım sorun olurmu bu. Kamerada biraz fazla çıkıyor.
  5. E

Acil blu swich iyi mi?

Klavye gamepower Evo 5 60m blu swich.red swich Le arasında kaldım ses benim için sorun deil.
  6. E

Acil blu swich iyi mi?

Ben blu swich sipariş ettim hangisinin hissi güzel iptal etmeme değermi
  7. E

Acil blu swich iyi mi?

Blu swich klavye aldım ses benim için sorun deil tuş hissiyatı önemli blu swich ın tuş hissi güzel mıdır.
  8. E

Yardım ACİL BU KILAVYE Alınır mı??

https://www.incehesap.com/gamepower-eva-5-60m-mekanik-blue-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-fiyati-69628/
  9. E

Yardım Acill Asus m3 gen II alınır mı?

şuan kullandım maus çok kötü bu maus alınır mı? valorant için yeterli olurmu. https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-m3-gen-ii-aura-sync-rgb-8000-dpi-sensor-60-milyon-tiklama-omru-59-gram-hafif-tasarim-oyuncu-mouse-p-HBCV00004Z7585?ftid=zadi6790kpn31cz5&url_src=ios-product-detail
  10. E

Acil G502 HERO alınır mı??

Valorant ve günlük kullanımda rahat kullana bileceğim mouse mi alınır mı?.
  11. E

Öneri Acil %80 lik 1.500tl klavye önerisi.

ses ve oyunlarda beni üzmeyecek klavye önerir misiniz .bütçe 1.500tl.
  12. E

Yardım Monitörde bu normalmi.

Baktım işaretci izini göster kapalı . Sadece mausu hızlı kaydırdımda oluyor.
  13. E

MSİ g274qpf ips monitör sadece mausu hızlı hareket etdirdimde oluşuyor.
  14. E

Evt 165hz de normal bir durummu
  15. E

Mausu hızlı hareket etdirdimde fotoğraftaki gibi oluyor normalmi.
  16. E

Lütfen yardım asetto corsa trafik modu hata veriyor

Content Manager Sol: https://www.overtake.g... Srp Main Official 0.9.1 Srp Shibura Traffic Traffic Pack Bu modları kurdum lakin şöyle bir hata aldım yardım edin.
  17. E

Yardım Bu Işık Sızması Normal mi?

Herkeze teşekkür ediyorum rahatsız etmiyor üründe parlak piksel de var malum havalar soğuk yolladımda degişmeden gelirse büyük sıkıntı ürünü baya kullancam sonrasında rahatsız ederse 2 yıl garantisi var zaten veririm.
  18. E

Ürünü göndersem büyük ihtimalle deişmicek. Daha yeni geldi. 1701199362 Şunu merak edıyom bu sonradanmı oluşmuştur. 1701202036 Ağalar yardım etseniz
  19. E

Ben ürünü alalı 1 ay olmadı satıcıdan aldım ve 1 tane parlak piksel çıktı gönderdim geri geldi degişmeden o yüzden pek göndermek ıstemıyom geri gelir diye.birde üstüne baya beklıyom .
  20. E

Napmalıyım fakat ips monitör lerde hep varmış az da olsa. Bende bi tek sol üstteki yer farkediliyor siyah'ta baya incelersen. 1701198912 Bu ışık sızması fabrikadanmı böyledir sonradan oluşmamıştır deilmi
Geri