Bence değil aşırı yoğun bende ıps panel kullanıyorum ışık sızması Yok denecek kadar azMonitör de bu ışık sızması normalmi paneli ips.
Monitörden monitöre , panel kalitesi falan fark ettiriyor.Bence değil aşırı yoğun bende ıps panel kullanıyorum ışık sızması Yok denecek kadar az
Ürün msi g274qpf normalmi qd modeli deil. Birde kamerada biraz daha fazla çıkıyor.Monitörden monitöre , panel kalitesi falan fark ettiriyor.
Doğrusu benim kullandığım monitör kaliteli değil giriş seviye 144 hz bir monitör ama ışık sızması çok çok azMonitörden monitöre , panel kalitesi falan fark ettiriyor.
Pek fark etmiyom fakat kusurlu üründe kullanmak ıstemıyom.hocam normal kullanırkende aynı mı üzücü bi durum ya can sıkıyor
yeni aldıysan yolla geriPek fark etmiyom fakat kusurlu üründe kullanmak ıstemıyom.
hocam garantisi varsa gönder değişsinlerNapmalıyım fakat ips monitör lerde hep varmış az da olsa. Bende bi tek sol üstteki yer farkediliyor siyah'ta baya incelersen.
Ben ürünü alalı 1 ay olmadı satıcıdan aldım ve 1 tane parlak piksel çıktı gönderdim geri geldi degişmeden o yüzden pek göndermek ıstemıyom geri gelir diye.birde üstüne baya beklıyom .hocam garantisi varsa gönder değişsinler