Arama sonuçları: *

1. TurKLoJeN

Intel i5 14600kf işlemcim hatalımı

Sistemimde cooler master soğutucu var 240l olandan yetersiz bir soğutucumu birde mode 5 de şuanda bu değerleri alıyorum test amaçlı birde days gone girdim 170-200 fps arasında 70 80 arası aldım önceden 90 ı geçiyordu söylemem gerekiyor ki ultra ayarlarda 2k 240hz monitörde oynuyorum
  2. TurKLoJeN

İkisinide denedim mutlide max 79 gördü single da 65 gördü hwinfo ile takip ettim dediğiniz bios ayarları ile iyimidr bu değerler birde meraktan occt ilede test ettim ondada şuanlık max 82-83 gördüm 100 lere çıkmadı 1750000467 crazyboyy1 arkadaşın dediği ayarlarla şuan max 81 82 gördüm bu...
  3. TurKLoJeN

Tamam bakacağım bu ayarları yapınca oyunda ve günlük kullanımda perfonmans düşüklüğü olur mu ?
  4. TurKLoJeN

Benim bilgisayarcımda 14.nesil tüm işlemcilerde kronik dedi 13.nesil ile değişsinler filan diyor 1749997243 Hocam çok anlamıyorum bu işlerden dediklerinizi nereden yapıyoruz detaylı açıklarmısınız ?
  5. TurKLoJeN

Sistem montajlı halde gönderdiler ben bu sıcaklıkları görünce bilgisayarcıma götürdüm sıcaklık düşmeyince test amaçlı i3 12 nesil işlemci takıp denedi sıvı soğutucuda sorun olmadığını işlemcinin kronik sornu olduğunu söyledi
  6. TurKLoJeN

Herkese merhaba ben 1.5 ay önce incehesaptan bir sistem aldım ama işlemcide bir sorunmu var anlamadım occt ile test yapıyorum %100 kullanımda 100 derece oluyor oyunlarda ise 80 90 aralarında oluyor sistemimde 4 adet kasanın kendin fanı ekstra olarak cooler master'In 240 soğutucusu var bir kaç...
  7. TurKLoJeN

Marvel's Spider-Man 2 oynarken PC aniden kapanıyor

Oyunu indireli haftalar oldu sürekli bir sorun ile karşılaşıyorum ilk başlarda aniden donuyor ve arkada sesler devam ediyordu ama hiçbir şekilde oynanmıyordu onu kare oluşturma kapatarak çözdüm sonra hafif kasmalar yaptı yine aldırış etmedim şimdide aniden oyunun ortasında kapanıyor şaka gibi oyun
  8. TurKLoJeN

12.000 tl ye 27 inch 2k monitör tavsiyesi

Bu monitörü inceledim videolarına baktım özellikleri filan bayıldım harika ötesi bunu düşünüyorum gibi şuanlık daha iyi öneri gelmezse sadece kavis oranı fazlamı diye sorguluyorum o kadar Biraz şans işi demek ki bu olaylar Henüz pc gelmedi ama geldiğinde daha çok hikayeli oyunlar oynicam...
  9. TurKLoJeN

Hocam o sondaki pivot olmayana internette baktım ölü piksel ghosting var diyorlar
  10. TurKLoJeN

Şuan evimde odyssey g3 27 inch 1080p var oda 165 hz pivot kendisi o yüzden pivot olması çok önemli değil
  11. TurKLoJeN

Herkese merhaba, yeni bir sistem topluyorum ve bunun için güzel bir monitör arıyorum. Bu monitörü sırf oyun oynamak için istiyorum. Bana 12.000 sınırda (taksit ile alacağım) 2K 27 inç oyun için monitör önerir misiniz?
  12. TurKLoJeN

Alıcağım sistem iyi midir??

Bu kasada amd seçtirmiyor birde amd yi sevemedim hiçbir zaman intel daha iyi geliyor bana
  13. TurKLoJeN

Teşekkür ederim bunun dışında sistem hakkında bir sıkıntı varmı kasa tarafında darboğaz filan gibi
  14. TurKLoJeN

Amd yi sevmiyorum bir türlü ısınamadım intelin adını duyunca bile bir güven geliyor insana Aslında daha çok story oyunlar oynuyacam arada fps oyunlar da oynamayı düşünüyorum bütçe olarak 6000 6500 arası düşünüyorum
  15. TurKLoJeN

Ti modeli için 17k fark istiyor bütçemi aşırı fazla aşıyor monitör konusunda curved bir tek onu gördüm önerebileceğiniz monitör varmı?
  16. TurKLoJeN

Herkese merhabalar monitör ile beraber 90k bütçem var ve itopyada bir sistem buldum ve biraz üzerinde değişiklikler yaptım almayı düşünüyorum ama kafamda bazı sorular var 1 - Darboğaz yapar mı? 2 - Uyumsuzluk sorunu varmı? 3 - Bu sistem hiçbir parçasını değiştirmeden tahmini kaç sene götürür...
  17. TurKLoJeN

Yardım Tecno pova 5 8/256 alınır mı? G99 ULTİMATE!! 45fps 8.5k?

Belki spark 20 pro da alabilirsiniz
  18. TurKLoJeN

16.000 TL ye telefon önerisi

Hocam bu cihazların kamerası iyi mi? hocam ben çok anlamıyorum mediamarktda bana tecno comon 30 önerdiler ama dediğiniz cihazlara göre nasıldır 1729776821 Kamerası kötü diyenler olmuştu ondan bakmadım
  19. TurKLoJeN

16.000 TL ye telefon önerisi

Herkese merhaba 16.000₺ bütçem var bir telefon almak istiyorum sizce bu fiyata alınabilecek en iyi telefon hangisidir? Oyun çok oynayan biri değilim daha çok sosyal medya da gezinme film video izlemek ve ara sıra fotoğraf çekmek için kullanıyorum kamerası iyi olan bir cihaz istiyorum...
  20. TurKLoJeN

Laptop ile ikinci monitör

Yardımcı olabilecek varmı ?
Geri