Arama sonuçları: *

1. L

Eski Güç Kaynağı Günümüzde Yeterli mi?

Ekran kartını aldıktan sonra ayıptır söylemesi cebimde 6TL para kaldı :( Evden dışarıya da çıkmadığım için aylığı da alamıyoruz aileden okul başlasa da kendi evime dönsem diye can atıyorum. Bakalım tez zamanda gene de bir kasayı baştan dizesim var :)
  2. L

Hangi ekran kartını tercih etmeliyim

. 1587317547 570 fiyat performans açısından daha iyidir
  3. L

Pci-e kablosu

Sen bana şimdiden kabloyu önersen daha sonradan kim öle kim kala. Teşekkür ederim tekrar. :)
  4. L

incehesap yardım!

Siparişlerinde gözüküyorsa sorun olmaz
  5. L

8000-9000tl bandında pc toplama monıtor dahil degil

Sadece oyun için mi kullanacaksın?
  6. L

Kullandığım PSU Avrupa’nın en iyi PSU markası olan Be Quiet markasının biraz da ona güveniyorum sanırım ama değiştirmeyi göz önünde bulunduracağım tez zamanda.
  7. L

Merhabalar arkadaşlar, Yeni çok güçlü bir ekran kartı aldım (2070S) fakat PSU'm 2011'den kalma 730w 80+ bronze sertifikası olmasına rağmen çok fazla güvenemiyorum. Acaba çalıştırır mı? Ya da sorun yaşar mıyım? PSU alırken nelere dikkat etmem gerekiyor veya genel olarak sistem için yeterli olup...
  8. L

Pci-e kablosu

Evet interneti biraz araştırdım. Adamın bana sattığı kablo normalde işlemci içinmiş. Şimdi "https://www.teknobiyotik.com/dark-6-pin-pci-e-disi-6-2-pin-pci-e-erkek-donusturucu-guc-kablosu-dk-cb-p302.html" şu kablodan satın aldım. Güvenilir bir site olduğu için de sorun olmayacağını düşünüyorum...
  9. L

Pci-e kablosu

Valla şu an kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum
  10. L

Pci-e kablosu

Arkadaşlar öncelikle merhaba, Bir kaç gün önce bir konu açmıştım 2070S ekran kartı almakla alakalı ve aldım. Sorunum şu ki eski ekran kartım olan GTX 970’in pci ekspress girişleri toplam 12 pin ve benim PSU’mun fabrika çıkışlı kablosu 6+2 ve 6 pin uçlu. Aldığım 2070S kartı 16 pinli. Gittim...
  11. L

Makûl Ekran Kartı

Teşekkür ederim
  12. L

Makûl Ekran Kartı

5000 tl civarı diyelim
  13. L

Makûl Ekran Kartı

RTX açıkmış. Detaylara baktım ancak videonun içerisinde belirtmemiş. Açıklamalar kısmında belirtmiş. 1586623950 Bahsettiğim kart 2070 Süper 5000 tl civarı bir piyasası var biraz da ondan çekiniyorum açıkcası
  14. L

Makûl Ekran Kartı

Merhaba arkadaşlar şu anda İ7-6700k ve GTX 970'li bir sistem kullanmaktayım. Artık yeni oyunlarda stabil performans alamıyorum. Örneğin COD Warzone denen oyunda 70 fps üzerinde oynayamazken (Orta grafik ayarlarında) düşmeler de yaşıyorum. Aklımda 2070 Süper almak sorum şu. 2070 değer mi...
Top Bottom