Arama sonuçları: *

1. M

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition (PS5) 858 TL Fiyat Normal mi?

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition (PS5) 858 TL'ye düşmüş normal normal sürümü indirimli 1600 TL'ye düşüyor sizce 858 liraya alınır mı ? ultimate editon fiyat güncellemesi görmemiş yoksa cadılar bayramı yada black friday indimi riskine girilir mi sizce fiyatı günceller mi ...
  2. M

LENOVO IdeaPad Slim3 İnternete Bağlayamıyorum

Wifi sorununu çözdüm şuanda ancak ses ve laptopun kendi faresi çalışmıyor
  3. M

IdeaPad Slim3 yazıyor zaten altında da
  4. M

Hocam işte bence de yanlış ancak qr laptop üzerindeki qr'ı okutup oradan driverları indirdim
  5. M

bu şekilde hocam
  6. M

https://www.trendyol.com/lenovo/ideapad-slim3-intel-core-i5-12450h-8gb-512gb-ssd-dos-15-6-fhd-arctic-grey-laptop-83er000wtr-p-772120068?boutiqueId=61&merchantId=788480&utm_source=share Linkte paylaşmış olduğum lenovo Idepad Slim 3 laptobunu aldım ve freedos geldiği için kendim windows kurulumu...
  7. M

DA-G9 Hazır sistem için Harici Wifi ve Hava soğutma Önerisi

Teşekkürler bunu da araştıracağım 🙏🏽
  8. M

Arkadaşlar birinci önceliğim wifi sorunumu çözebilmek önerisi veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim 🙏🏽
  9. M

DA-G9 hazır sistem için performans sıkıntısı vermeyecek haric veya oluyor mu bilmiyorum ama dahili wifi aparatı önerisi arıyorum. Ve ayrıyetten F&p hava soğutma önerileriniz var ise düşük bütçede önerilinizi dinlemek isterim
  10. M

DA-G9 (4060 Ti'lı indirimli sistem) Ekran gelmiyor

Sana acımıyor üzülmüyorum, insanın ilgi sahası konularda yardım istemesi kadar doğal bir durum yoktur. İşim gereği sağlam özellikleri olan bilgisayar kullanmam gerektiği için bu sistemi aldım kaç yıldır laptop kullandığım için bu tür işlerle hiç uğraşmadım bilmiyorum ama sen o kadar aciz bir...
  11. M

valla kasanın arkasındaki yere taktım direk en üstteki şu an iş yerindeyim fotoğrafla destekleyemiyorum ama eve geçince söylediklerinizi yapar güncelleme geçerim. Teşekkür ederim
  12. M

Merhabalar arkadaşlar, DA-G9 (4060 Ti'lı indirimli sistem) kasam bugün geldi ekran kartı montajından sonra hdmı kablomu takıp(anakarta taktım) kasayı açtım, görüntü gelmedi. İnternette baktığımda bios güncellemesi gerekebilceği ağırlıkta olmakla beraber bir kaç öneri sunuldu. Sizin bana şunu yap...
Top Bottom