Arama sonuçları: *

1. C

Hdmi ile 200 hz almak - laptop

Merhaba, yabanci forumlar dahil cogu forumda ozellikle laptoplarda hdmi ile en fazla 120-144 hz alınabileceği belirtiliyor. Laptoplarimizin display port cikisi da olmadığından monitorle yuksek hz değerlerinde oyun oynamak mumkun degil gibi belirtiliyordu. Ancak bu bilgi kirliliğine kendim test...
  2. C

Estetik Monitör Tavsiye?

Model?
  3. C

Estetik Monitör Tavsiye?

Hediye olarak alacagim. Max 4k-5k olsa fazla bile. Ekranı 24 veya 27 olabilir. Mumkunse curve olsun. Ekran hz degeri falan önemli degil işyerinde kullanilacak
  4. C

HDMI ile oyun oynarken oyun akıcı değil

1-)Televizyonun hz degeri düşüktür. En temel neden budur. 2-)Hdmi ile aktarım yapınca ister istemez bir gecikme olur. Eger laptobunuzda dvi cikisi varsa pauggenin dvi to hdmi kablosu alın ve laptoba dvi, tvye hdmi bağlayın, kalite yükselecektir.
  5. C

(ACİL)240 Hz ekran kararma sorunu

İleriye dönük 240 hz almistim. Laptopta dp olmadığından hdmi ile kullanıyorum. Samsung g4 Monitoru bagladigimda 120 hz sorun yok ama 240 hz de ekran kararıyor tamamen geri 120 hz çekince düzeliyor. 1920x1080 çözünürlükte kullanıyorum. Hdmi icin sitesinde 4k 30 hz kadar desteklediği yaziyor. Acil...
  6. C

6k bütçe, bu 3 monitörden hangisi?

Valla sirf buyuk diye almak mantikli gelmiyor. Gorus acim 27 icin az kalıyor. Derinliği geniş bir masa gerekiyor. Bir de 27" 2k çözünürlük olmadan cogu kullanici görüntünün camurlastigini soyluyor. Bence boyu degil işlevi önemli 😄 1701238572 Attiklarinizda hdr10 yok, parlakliklari da benim...
  7. C

6k bütçe, bu 3 monitörden hangisi?

Oyun ağırlıklı kullanılacak. Sinerjiden samsung g4 modelini siparis verdim ama aklim iyice karisti. Msi gf65 thin 9 sexr laptopta kullanacağım rtx 2060 ekran karti var. Dp çıkışı yok hdmi ile bağlı olacak...
Geri