Arama sonuçları: *

1. xc1wild

1 MIlyon Euro ile Neler Alınabilir?

Evet banka soydum(!) Öncelikle arkadaşlar 1 milyon tl ile neler alınabilir konusunu 1 milyon euro ne kadar büyük onu merak ettiğim için açıyorum. Şöyle yazarsanız sevinirim ÖRNEK:1 porche 3 lamborghini 4 villa vb.:kedi:
  2. xc1wild

Laptop Bakım Performans Farkı?

Arkadaşlar merhaba şuanlık mx130 8gb ram i5 sistemim var😅😑(zaten o yüzden önceden pc toplama konusu açmıştım)neyse benim laptop 2 yıldır falan hiç bakıma gitmedi fırsat bulamadım ve bu aralar oyunlarda çok daha az fps vermeye başladı ve direk ısınıyor soğutucuya rağmen eskiden böyle değildi...
  3. xc1wild

Rtx 3060 16 gb ram i7 Hazır sistem önerisi?(Pc)

Soğutucuyu ayrı almak yerine https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ Direk bu siteden soğutucu kısmından eklesem bir problem olurmu? Bide gamegaraj güvenlimidir?
  4. xc1wild

Link atarmısın nerde varsa
  5. xc1wild

Arkadaşlar bütçe serbest fakat 35 40 bini geçmese iyi olabilir (45 bin maks)
  6. xc1wild

Haznedar Doruktan Basketbolcu olunurmu?

Arkadaşlar merhaba basketbolcu olma umudu ile bir basketbol kulübüne yazılacağım daha yeni bir kulübe gideceğim fakat 1 yılı aşkın süredir basketbol oynuyorum(resmi bir kulüpte değil) iyi hareketler yapabiliyorum ve Haznedar Doruk spora gitmeyi düşünüyorum sizce nasıldır?(profesyonel olmak için...
  7. xc1wild

İokbs Puan hesaplama siteleri doğrumu?

İnternette olan 2024 iokbs (bursluluk)puan hesaplama siteleri gerçek ve doğrumu?
  8. xc1wild

Yardım Laptopa Ram Takviyesi Uyumlu Olurmu?

Arkadaşlar benim Acer Nitro 5 NH.QM0EY.004 laptopum var 8 gb ram ben buna 8 gb ram daha takviye yapacağım 16 gb ram olsun diye Uyumlu olur mhz değerleri aynı model ram alacağım bir uyumsuzluk yada okumama,Fps düşmesi sorunu olurmu?
  9. xc1wild

Acer Nitro 5 NH.Qm0ey.004 Ram Modeli?

I7-12700h
  10. xc1wild

Daha almadım pcyi ramle beraber alacağım araştırıp bulamazmisiniz?
  11. xc1wild

Acer Nitro 5 NH.Qm0ey.004 Tam olarak(mhz) modelini söylermisiniz ram yukseltecegim aynı model ramdan alayim
  12. xc1wild

Yardım Ani Drop Düşüşü neden olur?

Selamun Aleyküm,öncelikle sistemim Mx130,İ5,8gb ram var özet geçersek oyun için değil fakat bazen işi bırakıp oyun oynamak istiyorum ve Hitman (2016) oynuyorum normalde sistemim yüksek ayarlarda oynatıyor(100,90 fps) Ama 2 aydır Oyuna 1,2 dakikalık ani droplar giriyor ve fps 40 a kadar düşüyor...
  13. xc1wild

Yardım VR Gözlük kasma yaparmı?

Merhaba arkadaşlar öncelikle benim pc'm half life alyx kaldırmıyor ,ben meta quest 2 vr sanal gözlük alacağım vr gözlükle oyuna girdiğimde eskisi gibi vr da da fps düşüklüğü ve kasma yaşamışım?
  14. xc1wild

Yardım Düşük sistem için direksiyon mantıklımı?

Gta 5 te 60 fps alıyorum genellikle orda özel bir modla drift yapıyorum daha çok asettodayım ama orda 50 fps bir 1000 2000 liralık direksiyon yokmudur
  15. xc1wild

Yardım Düşük sistem için direksiyon mantıklımı?

Merhaba arkadaşlar ben drift ile uğraşıyorum ama Bilgisayar sistemim kötü Mx130 8gb ram i5 işlemcim var. Evde alıştırma yapmak için direksiyona ihtiyacım var ama araba oyunlarında fazla fps alamıyorum ama direksiyon şart hangi direksiyonu almalıyım?
  16. xc1wild

Yardım Fifa 21 de kendi takımını oluşturma?

Hocam mx130 i5 8gb ram sistem ile medium ayarlar 1366x768 kaç fps alırım?
  17. xc1wild

Yardım Fifa 21 de kendi takımını oluşturma?

Fifa 21 de myclub tarzı kendi takımımı oluşturup oyuncu transferi falan yapabilirmiyim? Örnek:Efootball 2024 mobile
  18. xc1wild

Fifa 21 4Mb hızla kaç saatte iner?(Steam)

Hocam peki Fifa 21 de myclub tarzı bir mod varmı? Kendi takımımı yapabileceğim?
  19. xc1wild

Fifa 21 4Mb hızla kaç saatte iner?(Steam)

Arkadaşlar yukarıda belirttiğim gibi steam fifa 21 kaç saate iner?
  20. xc1wild

Yardım UFL Sistem Gereksinimleri Ne olabilir?

Hocam dediğim gibi bu Alpha daha betası var bu fragman 8 ay önce bencede şuan çok kötü ama inşallah düzeltirler😁
Top Bottom