Neler Yeni

Yardım UFL Sistem Gereksinimleri Ne olabilir?

xc1wild

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kaan Demir
Arkadaşlar biliyorsunuzdur belki Fifa 24 e yeni rakip çıkacakmış.Adı United Football League(UFL) benimde sistem düşük(Mx130 8gb ram i5 işlemci)sizce oyun "çıktığında"(yakında çıkabilir) benim sistemim kaldırırmı?[TAHMİN]
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar biliyorsunuzdur belki Fifa 24 e yeni rakip çıkacakmış.Adı United Football League(UFL) benimde sistem düşük(Mx130 8gb ram i5 işlemci)sizce oyun "çıktığında"(yakında çıkabilir) benim sistemim kaldırırmı?[TAHMİN]
İşte Alpha Oynanış Videosu (ALPHA):

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Kaan
Hocam bi tık zor ama düşük çözünürlükte oynatır herhalde.

1721

80+ Bronze

dream league soccer pc olmuş bu

fine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
Oyun F2P olacak. Bu da sistem gereksinimlerinin minimum düzeylerde olacağı anlamına geliyor. GTX 1060 düzeyindeki ekran kartlarıyla rahatlıkla oynanır.

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Çağrı menekşe

hocam konudan bağımsız oyun baya kötü gibi fifayla baş edebilecek bi rakip değil

xc1wild

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kaan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam konudan bağımsız oyun baya kötü gibi fifayla baş edebilecek bi rakip değil
Hocam dediğim gibi bu Alpha daha betası var bu fragman 8 ay önce bencede şuan çok kötü ama inşallah düzeltirler😁

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Çağrı menekşe
Hocam dediğim gibi bu Alpha daha betası var bu fragman 8 ay önce bencede şuan çok kötü ama inşallah düzeltirler😁
8 ay önce ise bişiler düzelmiş olabilir gerçi benim gözüme en çok takılan oyuncuların dönüşleri çok keskin sistemin oynatma konusunda da tamamen optimizasyona bağlı hocam ilk oyunlarıysa optimizasyonu iyi yapamayabilirler ama illaki düzelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Kaan
Oyun F2P olacak. Bu da sistem gereksinimlerinin minimum düzeylerde olacağı anlamına geliyor. GTX 1060 düzeyindeki ekran kartlarıyla rahatlıkla oynanır.
Yabancı kaynaklara minimum gtx960 önerilen 1070 görünüyor tabi ne kadar doğru bilemeyiz resmi kaynağı yok sanırım.

fine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Emir
Yabancı kaynaklara minimum gtx960 önerilen 1070 görünüyor tabi ne kadar doğru bilemeyiz resmi kaynağı yok sanırım.
Ya işte o civarda bir sistem ister. Zaten geniş kitlelere ulaşmak istiyorlarsa sistem gereksinimlerini düşük tutmak zorundalar.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ronaldo 40 milyon dolar yatırım yapmış oyunu yapan ekibe, ellerinde güzel bi para var. Bakalım nasıl olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,462
Üyeler
160,701
Son üye
Exodia7