Arama sonuçları: *

1. I

CS2 için mouse önerisi

hocam güncel tr piyasasında stokta yok hiçbir sitede bulamadım 1740338033 bilemedim şimdi şu an aktif profesyonel çoğu cs oyuncusu o mouse'u kullanıyor ama önerini dikkate alacağım
  2. I

CS2 için mouse önerisi

5000 liraya kadar bütçem var cs 2 için mouse alıcam. şuan elimde ss rival 3 var 3 ay önce aldım takılmaya başladı spray atarken transfer yaparken o yüzden değişme kararı aldım. Claw (pençe) şekli tutuyorum mouse'u varsa bildiğiniz kullandığınız takılmayan (genellikle yüksek dpi oynuyorum)...
  3. I

Windows 10'dan 11'e geçilir mi?

Ben pişman oldum şu an güncelleme derdiyle uğraşıyorum benim fikrim ben beğenmedim dogrusu
  4. I

Windows update bozuldu

1 haftadır PC yı açmıyordum 2 gün önce açtım bir şeye baktım güncelleme gelmiş Windows 11 e güncelledim kapadım PC yı bugün girdim PC de kasma vardı herhalde güncellemedendir deyip kaldırdım güncellemeyi yeniden başlattım güncelleme 100% oranında tamamlandı diyip öyle kalıyor PC yı kapatıp...
  5. I

Romatizma ve Fıtık ağrılarım var

Arkadaşlar bu yaz mevsiminden beri sırtımda ağrı vardı bir sağ tarafım ağrıyordu bir sol tarafım şimdilerde kalçamın üstü sırtımın sol tarafı ağrıyor ve ağrısı kalçama veriyor kalçamdan sol arka bacağıma kadar gidiyor bu yüzden hareketin kısıtlanıyor 19 yaşındayım bundan önce uçup kaçar zıplar...
  6. I

Yardım PTT Kargo Paketim Gönderi Yurt Dışına Sevk Edildi.

hocam peki bunu düzeltmenin bir yolu yokmu yani 30 euro yu geçmesi halinde ek vergi vererek getirtemiyor muyuz ürünü 30 Euro yu geçtiği anda ürünü kalıcak mı yani gümrükten
  7. I

Ali express gümrüğe takılma

Hocam ek vergilerini burdan ödeme imkanımız yokmu vergisini veririz sıkıntı değil Ve de hocam bunu ülkeye sokmanın hiçbir yolu yokmu Yani parası neyse verelim ama gelsin manasında söylüyorum
  8. I

Hocam birkaç araştırma yaptım galiba aliexpresste aldığımız ürünün satıcısı gümrük vergisinide fiyata dahil edip gümrükten geçirtirebiliyormuş yani demek istediğim ürünün fiyatı 7 bin TL + 10 bin TL kargo ücreti alıp yada direk 17 bin TL alıp hem kargo ücretini almış olup hemde gümrük vergisini...
  9. I

Sağolun arkadaşlar almıyacağım galiba 20 bin liramdan olmak istemiyorum 90 bin lira gibi uçuk bir fiyatta o ürüne veremem yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
  10. I

arkadaşlar aliexpressten 20bin tl lik ürün alıcam gümrüğe takılır mı onu merak ediyorum. Aynı ürün türk alışveriş sitelerindede var ama 90 bin 100 bin gibi uçuk fiyatlara satılıyor Eğer aliexpressten alırsam gümrüğe takılırmı yada ürün sağlam gelirmi onu merak ediyorum
  11. I

Rekabetçi oyunlar için online mouse

2000 Tl ye kadar bütçem var CS PUBG LOL VALORANT gibi oyunlar oynuyorum hangi mouseları alabilirim elim büyük buna uygun bi mouse önerisi ?
  12. I

İşlemcim fazla mı ısınıyor ?

Pubg de denedim şu ana kadar yeni topladım zaten
  13. I

Hocam yük altında test etmedim henüz ama oyunlarda en fazla 45 gördüm
  14. I

Arkadaşlar Ryzen 7 7800x3d işlemcim var boştayken 35 40 derece arası geziyor üstelik Asus tuf lc360 sıvı soğutma nın 3 fanı çalışmasına rağmen RX 7900XT GPU 25 30 arası geziyor fanlar çalışmamasına rağmen sadece soğutma kitiyle Merak ettiğim işlemci fazlamı ısınıyor macunu yanlış mı vurdum...
  15. I

7800x3d için ekran kartı

BENDE O YUZDEN DIYORUM YA TUF ALIYIM DİYE AMA PTTAWM GÜVENLİMİ
  16. I

7800x3d için ekran kartı

7800x3d işlemcim var b650 tuf gaming anakart 32 gb ram lc 360 tuf gaming sıvı soğutma gt 501 tuf gaming kasam var ekran kartında 7800 xt red devilmi alayım yoksa 7800xt tuf gaming mi
  17. I

Çözüldü✓ Sistemim için ekran kartı önerisi?

söyleme kral red devil ya ben alacam stok bırakmıyo ınsanlar ya 1702668031 bende yeni sistem topluyorum 7800x3d elimde şuan red devil rx7800 xt bekliyorum tüm kriterlerim seninle aynı bende fps oyunu oynuyorum fps oyunları saf kas gücü gerektirdiğinden 7800xt almalısın bence ama yok ben hikaye...
  18. I

yeni sisteme eski ekran kartı takılırmı

hocam zaten performans olmasada olur bu mesajı rx550 inteli7 2620 işlemciyle yazıyorum zaten demek isteediğim para birikene kdar elimdeki ekran kartını kullanırsam işlemciye herhamgi bi zararı olurmu
  19. I

yeni sisteme eski ekran kartı takılırmı

yeni sistem aldım ekran kartı hariç 7800x3d ddr5 ramlar b650plus anakart aldım ama ekran kartına para biriktiriyorum onu alana kadar eski pc deki rx550yi kullanabilirmiyim
  20. I

750w PSU 7800xt li sisteme yetermi

hocam asus tuf gaming 750w bronz sertifikali psu olurmu bu sisteme
Geri